Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα»: Τι δουλειά έχει το ΚΚΕ με την 28η Οκτωβρίου;

Είναι γνωστή εδώ και αρκετές μέρες, η σπουδή του Δήμου να αποτρέψει την “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα”, να καταθέσει στεφάνι στις εορταστικές εκδηλώσεις της 79ης επετείου του «ΟΧΙ». Το Δ.Σ παράνομα και αντισυνταγματικά όπως άλλωστε έχουν ήδη κατανοήσει πολλά μέλη του, που βλέπουν τα ασφαλιστικά μέτρα να έρχονται, αποφάσισε λέει να μην επιτρέψει στον συνδυασμό μας να καταθέσει στεφάνι. Πρωτοστάτες ασφαλώς αυτών των βρώμικων και αντιδημοκρατικών ενεργειών είναι οι κόκκινοι τραμπούκοι που έχουν περίπου μετατρέψει τον γαλάζιο Δήμαρχο σε υποχείριο τους.

Αυτό που εμείς θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε κάποιους, αλλά και να τονίσουμε στον λαό της Καλλιθέας, είναι πως θα είμαστε εκεί και θα κάνουμε αυτό που επιτάσσει η συνείδηση μας. Και επειδή η ασυδοσία της Αριστεράς που πανηγυρίζει και δικαιολογεί και ξυλοδαρμούς αστυνομικών, ανοικτά και ξεδιάντροπα, πρέπει να πάρει μιάν απάντηση, εμείς ερχόμαστε ν’ αναρωτηθούμε φωναχτά: Τι δουλειά έχει το ΚΚΕ με την 28η Οκτωρίου και αυτή την εθνική επέτειο;

Για να θυμηθούμε κάποια highlights από τις περίφημες θέσεις του Ριζοσπάστη, μόλις 15 ημέρες μετά τον τορπιλισμό της Έλλης και δύο μήνες πριν την ιταλική επίθεση: «Το Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο αποτελεί ένα όργανο ειρήνης. Δεν εξασφάλισε μονάχα την ειρήνη στους λαούς της ΕΣΣΔ μα έδωσε τη δυνατότητα και στους άλλους λαούς, ιδιαίτερα τους βαλκανικούς, να γλυτώσουν απ’ τον πόλεμο. Μα οι βαλκανικές κυβερνήσεις δεν επωφελήθηκαν απ’ την ευκαιρία αυτή κι ο πόλεμος απειλεί σήμερα να τραβήξει στα δίκτυα του τις βαλκανικές χώρες. Πιο άμεσα απ’ όλες απειλείται απ’ τη μεγαλύτερη καταστροφή η Ελλάδα εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησής της, που προκάλεσε τη δυσπιστία και των δυο εμπολέμων παρατάξεων».

Αυτό το όργανο ειρήνης μας μοιάζει λίγο επίκαιρο (Ερντογάν στην Συρία). Όσο για τις εκτιμήσεις, όπως βλέπετε, έπεσαν όλες έξω, αφού όλες οι χώρες με εξαίρεση εμάς και τους Γιουγκοσλάβους, τάχθηκαν στο πλευρό των Γερμανών στον Β’ ΠΠ, γυρνώντας την πλάτη στον πατερούλη Στάλιν.

Έχει ενδιαφέρον όμως να θυμηθούμε και τι έλεγε η εφημερίδα των κόκκινων φασιστών, «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» μόλις κηρύχθηκε ο πόλεμος με την Ιταλία:

ΚΑΤΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, κάτω η βασιλομεταξική σπείρα που τον προκάλεσε, όντας πουλημένη τούτη τη στιγμή στους εμπολέμους Εγγλέζους! ΕΙΡΗΝΗ, Να σώσουμε τον λαό και την Ελλάδα. Κυβέρνηση Μετώπου Εθνικής Σωτήρας—Ειρήνης και προσανατολισμό προς την ισχυρή και ειρηνόφιλη Σοβιετική Ένωση!

Το «ΟΧΙ» λοιπόν του Ιωάννη Μεταξά και του Ελληνικού λαού αποδοκιμάζεται ανοικτά από το όργανο του ΚΚΕ. Είναι προφανές πως οι κομμουνιστές και ευρύτερα οι αριστεροί, από τη στιγμή που όταν οι Ιταλοί κήρυξαν τον πόλεμο στην Ελλάδα, ήταν σε ισχύ το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ, όχι μόνο καμία σχέση δεν είχαν με τον αγώνα του υπόλοιπου λαού μας, αλλά κατηγορούσαν την κυβέρνηση Μεταξά, που είπε το περήφανο «ΟΧΙ» πως ήταν πουλημένη στους Εγγλέζους.

Θέλει περίσσιο θράσος, που ασφαλώς διαθέτουν οι «κόκκινοι» τραμπούκοι να τολμούν να απαγορεύουν σε οποιονδήποτε πατριωτικό σχηματισμό, την κατάθεση στεφάνου. Αυτοί που γνωρίζουν άλλωστε, κατέχουν από ιστορία και επίσης είναι γνώστες των βρώμικων συμφωνιών που έκαναν κάτω από το τραπέζι οι αριστεροί και με τους Γερμανούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως οι Γερμανοί, την ώρα που ο ΕΛΑΣ ήλεγχε μεγάλο μέρος της επικράτειας, κατά την αποχώρησή τους, έφυγαν ανενόχλητοι από την Ελλάδα.

Δυστυχώς αυτούς τους παραχαράκτες της ιστορίας, αβαντάρει η δήθεν δεξιά της ΝΔ. Σε εθνικό, αλλά και τοπικό επίπεδο. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν αλλοιώσει την ιστορία και απαγορεύουν στους Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες, αλλά και σε όλον τον λαό, να γιορτάσει όπως αρμόζει αυτή την μεγάλη εθνική επέτειο. Αυτοί οι ερυθροί φασίστες προκαλούν επεισόδια και αμαυρώνουν κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις, αλλά και τις παρελάσεις για τις εθνικές επετείους. Εμείς είμαστε παρόντες για να φωνάξουμε πως δεν θα ανεχτούμε άλλο την πολιτική των παραχαρακτών της ιστορίας, για να πούμε στοπ στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Να γνωρίζουν καλά οι κύριοι της αριστεράς πως σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη, με βάση έναν νόμο που εκείνοι έφτιαξαν προκειμένου να σταματήσουν τους Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες. Θα διωχθούν με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, για όλα τα πογκρόμ και τις διώξεις, κατά των Ελλήνων πατριωτών, γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, «όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα».

Η Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα είναι αποφασισμένη να κάνει αυτό που επιτάσσουν οι αρχές και οι κώδικες αξιών της. Με νόμιμο τρόπο θα τιμήσει αυτή την ημέρα, στην οποία δεν χωρούν αυτοί που οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, θεωρούσαν την αρχή ενός ιμπεριαλιστικού πολέμου!

Μπουγάς Τρύφων
Επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα”

Exit mobile version