Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «φιλελέφτ» Μπακογιάννης πρότεινε να κατασκευαστεί στην Γλάδστωνος μνημείο «κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του μίσους»!

Ο «φιλελέφτ» Μπακογιάννης πρότεινε να κατασκευαστεί στην Γλάδστωνος μνημείο «κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του μίσους»!

Το πόσο κοσμοπολίτης-εθνομηδενιστής είναι ο νυν δήμαρχος Αθηναίων (και προοριζόμενος για αρχηγός της Ν.Δ. στο μέλλον) Κώστας Μπακογιάννης, φροντίζει να το αποδεικνύει – επιδεικνύει με την κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Την Δευτέρα, φρόντισε να «την βγει» από τα αριστερά στον Συριζαίο Νάσο Ηλιόπουλιο, ο οποίος είχε προτείνει η οδός Γλάδστωνος να μετονομαστεί σε οδό… Ζακ Κωστόπουλου. Συγκεκριμένα, ο Μπακογιάννης πλειοδότησε σε «προοδευτικότητα», προτείνοντας να κατασκευαστεί ειδικό «μνημείο κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού, του μίσους και υπέρ της αγάπης»!

Λειτουργώντας μάλιστα ως δικαστής, έβγαλε και δική του απόφαση για το περιστατικό, παρότι ακόμα αυτό δεν έχει κριθεί από τη Δικαιοσύνη. Για την ακρίβεια, ο Μπακογιάννης είπε: «Η άγρια δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου μας συγκλόνισε όλους. Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του τόσο άδικα , αφήνει σε όλους μας ένα, αν θέλετε, έντονο ψυχικό αποτύπωμα. Είναι ένα σύμβολο για έναν αγώνα που καλείται να δώσει η πόλη μας, ολόκληρη, ενωμένη για τα δικαιώματα και τη δημοκρατία» και συμπλήρωσε: «Το δικό μας δημοτικό συμβούλιο να είναι αυτό που θα αφήσει πίσω του στην Αθήνα ένα μνημείο κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού, του μίσους και υπέρ της αγάπης»…

Να τον χαίρονται τον «φιλελέφτ» Μπακογιάννη όλοι εκείνοι που τον ψήφισαν για δήμαρχο της Πρωτεύουσας, τρώγοντας το παραμύθι ότι θα βάλει σε τάξη την πόλη και θα αποτελέσει την… καλύτερη απάντηση στον διεθνισμό της αριστεράς. Ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή, έχει φροντίσει να γίνει πιο εθνομηδενιστής και από τους εθνομηδενιστές.

Επίθεση Κασιδιάρη κατά Μπακογιάννη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version