Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστευση: Ο Ελληνικός Λαός αρχίζει να αντιστέκεται

Λαθρομετανάστευση: Ο Ελληνικός Λαός αρχίζει να αντιστέκεται

Μετά τις κινητοποιήσεις στην Φθιώτιδα, που είχαν σαν αποτέλεσμα να μην εγκατασταθούν εκεί λαθρομετανάστες, αντιδράσεις είχαμε και στην μαρτυρική Λέσβο, που η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο!

Κάτοικοι της Λέσβου παρεμπόδισαν το πλοίο OPEN ARMS της οργάνωσης «Proactiva», να προσεγγίσει το λιμάνι της Σκάλας Συκαμνιάς. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, συμβολικά πέταξαν πέτρες προς το πλοίο, το οποίο παραμένει αγκυροβολημένο περί τα 200 μέτρα από το λιμάνι.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας. Το Open Arms μέχρι πρόσφατα επιχειρούσε στη Μεσόγειο, συλλέγοντας μετανάστες που είχαν ναυαγήσει ανοιχτά της Λιβύης και μεταφέροντάς τους στην Ιταλία – Λαμπεντούζα και την Ισπανία.

Χαρακτηριστικό της στάσεως της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας είναι και η διαγραφή μέλους της ΟΝΝΕΔ, που διαμαρτυρήθηκε για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε περιοχή των Βορείων Προαστείων. Η αντίδραση αυτή δείχνει ότι ακόμη και στελέχη της Ν.Δ. εξαπατήθηκαν στις εκλογές, πιστεύοντας ότι ο Μητσοτάκης θα έχει διαφορετική πολιτική από αυτήν του Τσίπρα στο θέμα των λαθρομεταναστών.

Το μόνο κόμμα που είχε και έχει ξεκάθαρη θέση ήταν και είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Exit mobile version