Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Eλληνοποιήσεις» χιλιάδων αλλοδαπών κρύβει το Σχέδιο Νόμου της ΝΔ για το Άσυλο

«Eλληνοποιήσεις» χιλιάδων αλλοδαπών κρύβει το Σχέδιο Νόμου της ΝΔ για το Άσυλο

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι ανήλικοι «πρόσφυγες» στα δημόσια σχολεία της Ελλάδος! Θέλουν να τους πολιτογραφήσουν ως «Έλληνες» και να τους εντάξουν στην αγορά εργασίας!

Σε ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για τις τροποποιήσεις στη διαδικασία χορήγησης ασύλου προκειμένου να αντιμετωπιστεί επικοινωνιακά και μόνον η λαθρομετανάστευση των τελευταίων μηνών στην χώρα μας, δήθεν με ταχύτερες διαδικασίες. Μόνο που αυτές όπως θα διαπιστώσετε δεν θα είναι γρήγορες για τις… απελάσεις, αλλά για την ένταξη των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία!

Μέσα στο νομοσχέδιο προβλέπεται η χορήγηση Κάρτας Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (Κ.Υ.Π.Α.) και καθιερώνεται η υποχρέωση των ανήλικων «προσφύγων» να πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο, τόσο για λόγους ένταξης και ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία όσο και για λόγους κοινωνικής προστασίας, καθώς και μέτρα σε βάρος των ενηλίκων μελών της οικογένειας, στις περιπτώσεις που ο ανήλικος δεν εγγράφεται, ούτε και παρακολουθεί τα αντίστοιχα σχολικά μαθήματα.

Στο κρίσιμο ερώτημα εάν υπάρχει πρόβλεψη για προσωρινή κράτηση των αιτούντων ασύλου, το Υπουργείο Προ.Πο. απαντά πως το μέγιστο χρονικό όριο μπορεί να φτάνει και τους 18 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια για το άσυλο, θα παραμένουν για αρκετό διάστημα στην χώρα μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Για τους αναγνωρισμένους πρόσφυγες η άδεια παραμονής θα έχει τριετή διάρκεια και αξίζει να σημειωθεί ότι 6 μήνες μετά αποκτούν και δικαίωμα πρόσβασης στην απασχόληση. Για το καθεστώς των ΜΚΟ και τις Επιτροπές Προσφύγων, επί της ουσίας ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Το παραπάνω νομοσχέδιο που έχει ήδη προκαλέσει τα πρώτα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, θυμίζει τις επαναλαμβανόμενες συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ που δεν είχαν κανένα θετικό αποτέλεσμα. Η Ελλάδα χάνεται και εποικίζεται κατόπιν σχεδίου από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, των οποίων χιλιάδες παιδιά θα φοιτήσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στα ελληνικά σχολεία.

Η Χρυσή Αυγή, έχει παρουσιάσει εδώ και χρόνια τόσο τους κινδύνους, όσο και το σχέδιο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. Το πολιτικό κατεστημένο όμως έχει αποφασίσει την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία με προοπτική πλήρους πολιτογράφησης, όπως δείχνει και η υποχρεωτική εκπαίδευση των «προσφυγόπουλων».

Exit mobile version