Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί: Μετά την Θράκη, η Τουρκία βάζει στο μάτι τα Δωδεκάνησα

Στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί: Μετά την Θράκη, η Τουρκία βάζει στο μάτι τα Δωδεκάνησα

Στις 10-11 Οκτωβρίου 2019 η Τουρκία με την κάλυψη ενός διεθνούς συμποσίου στην Σμύρνη ήγειρε ζήτημα «τουρκικής μειονότητας» στην Ρόδο και την Κω. Πληροφοριακά το σχετικό συμπόσιο ονομάζεται βολικά «για τους τούρκους σε Ρόδο και Κω» και διεξήχθη από το Σύνδεσμο Πολιτισμού και Αλληλεγγύης των μουσουλμάνων Ρόδου-Κω και Δωδεκανήσου (ROISDER) με την υποστήριξη του πανεπιστημίου Yaşar.

Προφανώς τέτοιου είδους συμπόσια καθώς και αντίστοιχες τηλεοπτικές σειρές ανήκουν στην τακτική της «ήπιας ισχύος» του Νταβούτογλου όπου εκμηδενισμένοι γείτονες μέσω αήθους προπαγάνδας θα δημιουργούν μηδενικά προβλήματα στους τούρκους την ώρα που θα αποφασίσουν την ανάλογη στρατιωτική επέμβαση.

Συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση οι τούρκοι εποφθαλμιούν να κατακτήσουν την Ρόδο και την Κω με σοβαρές βλέψεις για το Καστελόριζο. Σήμερα εξελίσσεται η αρχική τακτική όπου ειδικότερα στο παραπάνω συνέδριο τακτικής παραπληροφόρησης λέχθηκε ότι δήθεν υπάρχει «τουρκική μειονότητα» στην Ρόδο και στην Κω που καταπιέζεται και που εξαφανίζονται οι ιδιοκτησίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ – ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ!

Exit mobile version