Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσιογράφοι, πληρωμένοι ρουφιάνοι του Ερντογάν

Δημοσιογράφοι, πληρωμένοι ρουφιάνοι του Ερντογάν

Στα ψιλά πέρασε η συνταρακτική αποκάλυψη ότι με έξοδα της τουρκικής πρεσβείας πήγαν δημοσιογράφοι στο μέτωπο της Βορείου Συρίας από “ελληνικά” ΜΜΕ για να κάνουν ρεπορτάζ! Συγκεκριμένα, ένα tweet του δημοσιογράφου κ. Μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» έγραφε: «μα είναι δυνατόν τις ημέρες αυτές να είναι ελληνική δημοσιογραφική αποστολή οργανωμένη και πληρωμένη από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία;»

Η «Δημοκρατία» ανέφερε ότι δύο μεγάλες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας και ένας εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός, συμμετείχαν στην πληρωμένη από τους Τούρκους αποστολή. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε από την σύμβουλο Τύπου της τουρκικής πρεσβεία στην Αθήνα Duygu Leloglu, η οποία ανέβασε φωτογραφία γράφοντας ότι «πρόκειται για ταξίδι που οργάνωσε η τουρκική προεδρία για ελληνικά media, με πρώτο σταθμό το κέντρο προσφύγων».

Όπως έγινε γνωστό, οι φυλλάδες που πληρώθηκαν από τον σφαγέα Ερντογάν, “συμπτωματικά” πρωτοστατούν στην λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

Exit mobile version