Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αργολίδα: Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους Έλληνες που αντιδρούν για την εγκληματικότητα

YouTube Poster

Στα χρόνια του «νόμος και τάξη» οι Έλληνες ζουν σε καθεστώς φόβου από την παραβατικότητα των «ευπαθών» ομάδων και κανένα κόμμα πλην Χρυσής Αυγής δεν ανταποκρίνεται στην αγωνία των κατοίκων.

Ο μισός τουλάχιστον πληθυσμός του χωριού Νέα Κίος Αργολίδας βγήκε στη κεντρική πλατεία και διαμαρτυρήθηκε για την ανασφάλεια που νοιώθει από την συνεχή παραβατικότητα των Ρομά της περιοχής. Οι κάτοικοι είχαν καλέσει όλους τους πολιτικούς φορείς από τους οποίους κανείς δεν παρευρέθηκε. Δίπλα τους ήταν μόνο κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του νομού Αργολίδας. 

Στη συγκέντρωση του χωριού μίλησαν κάτοικοι εξιστορώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά από τους Ρομά. Παρέμβαση έκανε ο γραμματέας της Τοπικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Αργολίδας Ουλής Ανδρέας ο οποίος πρότεινε να διεξαχθεί τοπικό δημοψήφισμα γι’ αυτό το μείζον θέμα.

Οι κάτοικοι συμφώνησαν με την πρόταση και ήδη ξεκίνησαν τη διαδικασία για τη συλλογή υπογραφών. Επίσης αποφάσισαν την προσεχή Κυριακή να κλείσουν το δρόμο Νέας Κίου – Ναυπλίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Exit mobile version