Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δικαιολογημένες αντιδράσεις στην προσπάθεια εγκατάστασης λαθρομεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια

Δικαιολογημένες αντιδράσεις στην προσπάθεια εγκατάστασης λαθρομεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια

Λογική και δικαιολογημένη η σθεναρή αντίδραση των πολιτών και επαγγελματιών των Μελισσίων καθώς και της αρμόδιας δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας (δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ με μπλε γραβάτες) να εγκαταστήσει εκατοντάδες λαθρομετανάστες στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 13.00, στο προαύλιο της πτέρυγας “Μπόμπολα”

Εδώ και μια εβδομάδα η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δυναμικά αγωνίζεται για την κοινωνική γαλήνη των κατοίκων και των καταστηματαρχών των Μελισσίων από την καταστροφική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ με μπλε γραβάτες, να προσπαθεί να μετατρέψει το Νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμιγκ” σε φωλιά λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν.

Παράλληλα οι κάτοικοι και επαγγελματίες των Μελισσίων εκφράζουν τις σοβαρές τους ανησυχίες για την προσπάθεια μετατροπής του δήμου τους σε περιοχή αυξημένης ανομίας από την εγκατάσταση εκατοντάδων σήμερα και χιλιάδων αύριο λαθρομεταναστών.

Επιπροσθέτως οι εργαζόμενοι του “Αμαλία Φλέμινγκ” έχουν εκφράσει τις σοβαρές διαφωνίες τους για την προσπάθεια του Χρυσοχοΐδη και του Βούτση να μετατρέψουν το νοσοκομείο τους σε “χοτσπότ” με λαθρομετανάστες. Ειδικότερα σήμερα στο μεσημέρι στις 13.00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ακριβώς για την αποτροπή εγκατάστασης λαθρομεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, στην πτέρυγα “Μπόμπολα”, στα Μελίσσια.Επίσης άλλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες έχουν ανακοινωθεί για τις επόμενες μέρες από τους δημότες των Μελισσίων.

Συμπερασματικά οι πολίτες αρχίζουν να αντιδρούν, δυστυχώς μεν όταν η απειλή έρχεται κοντά τους, άλλα κάλλιο αργά παρά ποτέ. Όμως είναι γεγονός ότι ειδικότερα σήμερα που έχει γιγαντωθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στο πανελλήνιο οι πολίτες κατανοούν ότι οι πολιτικές της Χρυσής Αυγής θα επέβαιναν ευεργετικές για τον τρόπο ζωής τους.

Λαθρομετανάστες ούτε στα Μελίσσια, ούτε πουθενά στην Ελλάδα.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Exit mobile version