Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από την “Trash TV” στον… “πατριωτισμό”

Από την “Trash TV” στον... “πατριωτισμό”

Πολλή σοφή η γνωστή ρήση ότι ο πατριωτισμός είναι το έσχατο καταφύγιο των απατεώνων. Ζούμε πόση αλήθεια υπάρχει στην πρόταση αυτή από τα έργα και τις ημέρες στρατευμένων κονδυλοφόρων, οι οποίοι έχουν αναλάβει και συνεχίζουν την εκστρατεία λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Θα έπρεπε κανονικά να την έχουν σταματήσει, αλλά φαίνεται ότι το έργο τους δεν τέλειωσε για τον απλούστατο λόγο δεν τέλειωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γραφικές φιγούρες με εμφανίσεις νυκτερινές σε κανάλια παρακμιακά και με πλούσιο παρελθόν σε υποθέσεις σκανδάλων, καταγγελιών και ακόμη και εκβιασμών. Αφού τους τέλειωσαν οι σοβαροί, αυτούς διάλεξε το σύστημα για να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και το προσπαθούν φιλότιμα με κάθε μέσον, χρησιμοποιώντας κάθε είδους λασπολογία και λησμονώντας το σημαντικό γεγονός ότι επειδή ακριβώς αυτοί μας κατηγορούν, όχι μόνο δεν έχει αποτέλεσμα η πολεμική τους, αλλά καταφέρνουν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή, να αποδεικνύουν με την στάση τους, γιατί όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που μας κατηγορούν, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο ελεύθερο και ασυμβίβαστο εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα.

Παριστάνουν τους πατριώτες, ενώ κατά καιρούς έχουν όλοι τους υπηρετήσει κάθε είδους κομματικό γραφείο από Λεβέντη μέχρι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία για να μη μιλήσουμε για τα ΜΜΕ, στα οποία συμμετείχαν και τα οποία απασχόλησαν εισαγγελείς και πρωτοσέλιδα… Κάποιοι στην αρχή τους πίστεψαν μέσα στην αφέλειά τους γιατί δεν γνώριζαν ποιοι είναι αυτοί και γιατί η κακοήθεια σε αυτή την χώρα και ο φθόνος πάντα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Οι τελευταίες εκλογές όμως και το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν υπέρ της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψαν πλήρως τον ρόλο τους..

Μεταξύ άλλων, παριστάνουν και τους υμνητές του Γεωργίου Παπαδόπουλου και της 21ης Απριλίου και τα χρόνια που υπήρχε η ΕΠΕΝ, αυτοί οι “κύριοι” (οι “πατριώτες”) έκαναν σκληρό αντιχουντικό αγώνα. Και βέβαια το γεγονός ότι το σύστημα χρησιμοποιεί αυτούς τους θλιβερούς τύπους για να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δείχνει ότι είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Exit mobile version