Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Ομιλία του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και Μέλους του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος Α.Σ. με θέμα «το Μέτωπο Νεολαίας στην πρώτη γραμμή – το Αύριο μας ανήκει». Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Ο Συναγωνιστής εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας, μας έκανε στην ομιλία του μια εκτενή αναφορά στην πολυετή παρουσία της Νεολαίας του Κινήματος στους Αγώνες που έχουν δοθεί εδώ και πολλά χρόνια και στην ακούραστη προσφορά των Νέων στην Εθνικιστική Ιδέα. Τόνισε το γεγονός πως οι Συναγωνιστές που στέκονται τώρα στο πλευρό μας – και δυστυχώς για τους πολιτικούς μας αντιπάλους είναι παρά πολλοί – είναι η μαγιά που θα οδηγήσει το Κίνημα μας στην Ανασύνταξη και την εκ νέου επιστροφή του ακόμα πιο δυναμικά και αποφασιστικά στο επίκεντρο της πολιτικής πραγματικότητας. Εν τελεί έκανε ένα ευρύ κάλεσμα σε όλους τους Νέους που έχουν Εθνικά Ιδανικά να πυκνώσουν τις τάξεις μας και να δώσουν μαζί μας τον Αγώνα για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος σε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση και ανάλυση του. Μας εξήγησε με λόγο απλό και κατανοητό την κενότητα και την ασάφεια με την οποία στήθηκε το κατηγορητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής αναφέροντας χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την απολογία του, την οποία έδωσε την ίδια ημέρα στην δικαστική αίθουσα. Μιλώντας ανοικτά για τις ερωτήσεις που δέχτηκε και τις αφοπλιστικες απαντήσεις του, έγινε σε όλους σαφές το γεγονός ότι η ώρα της δικαίωσης και αθώωσης του Κινήματος μας είναι πολύ κοντά.

Έπειτα τοποθετήθηκε με ιδιαίτερη μνεία στην επόμενη ημέρα της Χρυσής Αυγής, η οποία όπως είπε μετά την παρέλευση της άδικης δίωξης μας θα είναι μεγαλειώδης και στο πλευρό του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου βαδίζοντας στον δρόμο της Αρετής,θα γίνουμε η Ελπίδα ενός απελπισμένου και παραπλανημένου Λαού για να απελευθερώσουμε επιτέλους την Πατρίδα μας από τους διεθνείς τοκογλύφους. Ζήτω Η Νίκη!

Exit mobile version