Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλα τα είχε η πλατεία Βάθης, το hospot της έλειπε!

Όλα τα είχε η πλατεία Βάθης, το hospot της έλειπε!

Η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε εδώ και μήνες ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα κάνει τίποτε διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Μάλιστα όταν οι ροές έδειξαν να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, αποκαλύψαμε πρώτοι το κυβερνητικό σχέδιο για δημιουργία hotspot σε κάθε νομό της Ελλάδας.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει φυσικά η «πολυπολιτισμική» Αθήνα και ειδικότερα το κέντρο της πρωτεύουσας! Σε μια περιοχή που κυριαρχεί η πορνεία, τα ναρκωτικά και η εγκληματικότητα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να κάνει κάτι για να ανακουφίσει τους μόνιμους κατοίκους, ρίχνει και τους «τίτλους τέλους», δημιουργώντας ένα νέο «άβατο» μέσα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Βάθης!

Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας NewsBomb και όσοι ψηφίσατε ΝΔ για «νόμο», «τάξη» και αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, μπορείτε να… κλάψετε με την ψυχή σας για την επιλογή σας.

Λίγα μόνο μέτρα, από το Δημαρχείο της Αθήνας στη Λιοσίων, η πλατεία Βάθη αποτελεί εδώ και χρόνια σοβαρή εστία εγκληματικότητας της Αθήνας – Πορνεία, ναρκωτικά, βρωμιά σε μία από τις παλιότερες πλατείες της πρωτεύουσας – Όσοι κάτοικοι έχουν απομείνει εκεί μιλούν για αίσχη και ζητούν την άμεση παρέμβαση της πολιτείας – Σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας ετοιμάζονται να φτιάξουν και hotspot στην περιοχή.

«Η κυβέρνηση επιθυμεί να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις φιλοξενίας προσφύγων στην ενδοχώρα, ώστε να αποσυμφορηθούν τα hot spot των νησιών. Μια τέτοια δομή ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην πλατεία Βάθη.

Συγκεκριμένα, μετά από μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής στο Newsbomb.gr επισκεφτήκαμε το σημείο όπου ετοιμάζει η πολιτεία να δημιουργήσει ένα τεράστιο hotspot ή για να το πούμε πιο «διπλωματικά», ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.

Όσοι ζουν εκεί κάνουν λόγο για μία συνοικία που έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια βασιλεύει ο φόβος… Μια σχεδόν «τριτοκοσμική» συνοικία, στις παρυφές της Ομόνοιας, που φτάνει μέχρι τον Άγιο Παύλο.

Οι μόνιμοι κάτοικοι είναι ήδη στα κάγκελα καθώς στην περιοχή επικρατεί τα τελευταία χρόνια χάος και όπως τονίζουν έχει γίνει γειτονιά ναρκωτικών και πορνείας: «δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε τις πρωινές ώρες στους δρόμους γύρω από την πλατεία. Παντού υπάρχουν ναρκομανείς και ιερόδουλες. Βρωμάνε οι δρόμοι. Όπου και να κοιτάξετε όλες τις ώρες θα δείτε σύριγγες πεταμένες κάτω και ιερόδουλες. Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε τα παιδιά μας βόλτα» καταγγέλλει στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής.

Με την κάμερα του Newsbomb.gr επιχειρήσαμε να μπούμε στο κτήριο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν γιατί ο χώρος προστατεύεται. Ναι, προστατεύεται από security! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr την εκμετάλλευση του κτηρίου έχει μία γερμανική ΜΚΟ.

Το κτήριο που ετοιμάζει να φιλοξενήσει τους μετανάστες, είναι περίπου 4.500 τ.μ. και βρίσκεται απέναντι από το υπουργείο Γεωργίας. Τα μαγαζιά που βρίσκονταν από κάτω το τελευταίο διάστημα ως μαγείας ξενοικιάστηκαν όλα!

Ερωτηθείς από το Newsbomb.gr κάτοικος τη περιοχής για το τι απαντάνε οι αρμόδιες Αρχές στους «φόβους» των κατοίκων για δημιουργία hotspot τονίζει τα ακόλουθα: «δεν το διαψεύδουν. Δεν το κατονομάζουν όμως hotspot. Μας λένε ότι είναι χώρος φιλοξενίας για μετανάστες. Και μην ανησυχείτε. Ωστόσο δεν βρίσκονται και σε τόσο εύκολη θέση καθώς ο ένας μας στέλνει στον άλλο».

Exit mobile version