Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να απομακρυνθεί άμεσα ο καταυλισμός λαθρομεταναστών από τον Ιερό χώρο των Θερμοπυλών

Να απομακρυνθεί άμεσα ο καταυλισμός λαθρομεταναστών από τον Ιερό χώρο των Θερμοπυλών

Στον Ιερό τόπο των Θερμοπυλών και μία ανάσα από τον επίσης ιερό τόπο της Θυσίας του Αθανασίου Διάκου στην Αλαμάνα, λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, με πρωτοβουλία του τότε περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, hotspot με αλλοδαπούς που παρανόμως εισήλθαν στην χώρα μας.

Το παραπάνω αποτελεί μία διαρκή προσβολή και ιεροσυλία. Ιεροσυλία για τον τόπο που είναι ποτισμένος με το αίμα των προγόνων μας και στον οποίον βρίσκονται οι τάφοι και τα οστά τους. Προσβολή για την ιστορία της πατρίδας μας, για μας τους ίδιους, αλλά και για τον πολιτισμό.

Τον Ιερό αυτό τόπο επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες λεωφορεία με επισκέπτες από όλο τον πλανήτη, οι οποίοι έρχονται για να αποτίσουν φόρο τιμής στην θυσία των προγόνων μας και αντικρίζουν μπούργκες, τσαντόρ, κελεμπίες, μαντήλες, σκουπίδια πεταμένα παντού, μπουγάδες κρεμασμένες σε σχοινιά και σε δέντρα και αλλοδαπούς που κάνουν την ανάγκη τους όποτε και όπου βολεύονται. Αλλοδαπούς διαφόρων φυλών με το γνωστό μίσος που διακατέχει την μία φυλή για την άλλη και τα αιματηρά και τραγικά πολλές φορές επεισόδια μεταξύ τους.

Ένας χώρος που άλλοτε έσφυζε από ζωή από πολίτες που έκαναν θεραπεία στις ιαματικές πηγές, τώρα παρουσιάζει αυτή την τραγική εικόνα και έχει καταστεί απλησίαστος και επικίνδυνος. Το πάλαι ποτέ πανέμορφο ξενοδοχείο που προσέλκυε ανθρώπους για ιαματικό τουρισμό από όλο τον κόσμο εγκαταλείφθηκε στο έλεος του θεού από τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης και αντί ο κύριος Μπακογιάννης να αναβαθμίσει την περιοχή και τον ιαματικό τουρισμό και να δημιουργήσει έναν χώρο πολιτισμού αλλά και οικονομικής ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο τόπος μας, αποφάσισε ελαφρά τη καρδία, να δημιουργήσει εκεί hotspot αλλοδαπών με αποτέλεσμα τη σημερινή εικόνα και κατάντια του Ιερού αυτού χώρου.

Ένας χώρος που αποτελούσε παγκόσμια κορωνίδα πολιτισμού και Ελευθερίας, πλημμύρισε με επιλογή του κυρίου Μπακογιάννη, από αλλοδαπούς κατά κόρον ισλαμιστών, των οποίων ο “πολιτισμός” και η “κουλτούρα” επιβάλλουν την κλειτοριδεκτομή και τους γάμους με κοριτσάκια 8 και 10 ετών.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε την ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ κατά την διάρκεια της 8ης τακτικής συνεδρίασης της Δευτέρας 21/10/2019, για την δρομολόγηση όλων εκείνων των απαραίτητων και αναγκαίων διαδικασιών προς άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου hotspot από τον παραπάνω χώρο

Χαράλαμπος Γιώτης
Περ. Σύμβουλος Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυθαίρετος ο “προσφυγικός” χαρακτηρισμός όταν μιλάμε για Λαθρομετανάστευση

Επίκαιρη ερώτηση – Μαντούδι Ευβοίας: Απόδοση Ευθυνών από την Δικαιoσύνη

Exit mobile version