Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τον λεγόμενο “πατριωτικό” χώρο…

Για τον λεγόμενο “πατριωτικό” χώρο…

Ούτε λέξη περί “ενώσεως” μετά τις εκλογές

Πολλούς μήνες πριν τις εκλογές, κυρίως στο διαδίκτυο, αλλά και σε εφημερίδες, έντονος ήταν ο διάλογος περί ενώσεως, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί στον λεγόμενο (κακώς) εθνικό χώρο. Μια ατέλειωτη γκρίνια και μεγαλόσχημες εκφράσεις για έναν σχηματισμό που θα ξεπερνούσε το 10% και θα ήταν κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού από ανθρώπους πολιτικά ανύπαρκτους, οι οποίοι είχαν όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό: δεν ήσαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πολεμούσαν με βρώμικο και ύπουλο τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μάλιστα, αρκετοί απ’ αυτούς (και συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι) ισχυρίζοντο ότι δεν έχουν τίποτε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά με τον Μιχαλολιάκο που τους έφταιγε για όλα. Σε τι τους έφταιγε; Ότι επέτυχε να οδηγήσει ένα πολιτικό Κίνημα, χωρίς την βοήθεια κανενός στην Βουλή κι όλοι αυτοί είχαν χωρίς εξαίρεση αποτύχει στην προσπάθειά τους αυτή στο παρελθόν.

Όλα αυτά πριν τις εκλογές και ξαφνικά μετά τις εκλογές η αγωνία τους τέλειωσε, αφού πέτυχαν υπηρετώντας κατ’ ουσίαν τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας να μείνει για ελάχιστους ψήφους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής. Το πόσο υποκριτικό ήταν το ενδιαφέρον τους και ποιος ήταν ο στόχος τους αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μετά τις εκλογές κάθε κινητικότητα προς την κατεύθυνση του “μεγάλου πατριωτικού σχηματισμού” σταμάτησε. Και γιατί να συνεχίζεται άλλωστε; Αυτό που ήθελαν νομίζουν ότι το επέτυχαν, όμως δεν πέτυχαν τίποτε γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει ένα δυναμικό πολιτικό Κίνημα παρ’ όλη την προπαγάνδα του συστήματος ότι διαλύθηκε και αυτοί παραμένουν πολιτικά ανύπαρκτοι.

Διαβάστε επίσης: Αλήθεια, τι απέγιναν οι… ανησυχούντες για την ενότητα του «πατριωτικού χώρου» και το μέλλον της πατρίδας;

Exit mobile version