Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτική ενημέρωση και διάλογος εφ’ όλης της ύλης στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιώς

Πολιτική ενημέρωση και διάλογος εφ’ όλης της ύλης στο γραφείο της Τ.Ο. Πειραιώς

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, έλαβε χώρα στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς ενημέρωση επί των επίκαιρων πολιτικών και διεθνών εξελίξεων, αλλά και επί των προσεχών δραστηριοτήτων  που θα ακολουθήσουν, από το γραμματέα της οργάνωσης Γρηγόρη Δεμέστιχα και το συναγωνιστή Νεκτάριο Σαλούφα.

Οι συναγωνιστές που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις προς τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης, ενώ ακολούθησε γόνιμος διάλογος, όσον αφορά τις εξελίξεις εντός και εκτός Ελλάδος. Με την επιθετικότητα της Τουρκίας να κορυφώνεται, αλλά και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίζει ξεδιάντροπα τις ανθελληνικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ σε «Μακεδονικό» και «Προσφυγικό», να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εξέλιξη της περιβόητης Δίκης του Κινήματος, αλλά και στην  καταιγιστική «απολογία» του συναγωνιστή και Δημοτικού Συμβούλου της Αθήνας, Ηλία Κασιδιάρη που «γκρέμισε» ολόκληρο το σαθρό και χαλκευμένο κατηγορητήριο, με το οποίο το Σύστημα πασχίζει ποινικοποιήσει την ελεύθερη Εθνικιστική έκφραση, όπως την έφερε στο προσκήνιο μόνο η Χρυσή Αυγή. Τέλος, άπαντες οι παριστάμενοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Exit mobile version