Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εποικισμού της Πατρίδας μας από λαθρομετανάστες

Την ώρα που η κοινή γνώμη ασχολείται με 5 πιτσιρικάδες που πήγαν να δουν μια… ακατάλληλη ταινία στο σινεμά, η προδοτική ψευτοδεξιά κυβέρνηση της Χώρας θέτει σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο αλλοίωσης του γηγενούς πληθυσμού και αποδόμησης του εθνικού και κοινωνικού ιστού με τον εποικισμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες.

Σήμερα, λοιπόν, μεταφέρονται με το ταχύπλοο PAROS Jet οι πρώτοι 700 λαθρομετανάστες από την Σάμο στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γ. Στάντζος που μίλησε σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha δήλωσε πως κάθε μέρα έρχονται 100 με 150 καινούριοι λαθρομετανάστες, άρα αποσυμφόρηση του νησιού δεν θα γίνει ποτέ! Τόνισε μάλιστα πως οι νησιώτες έχουν συντριβεί οικονομικά, ενώ υπάρχουν και σημαντικά ζητήματα ασφάλειας, αφού οι  Έλληνες φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους!

Οι εν λόγω 700 είναι πρώτοι από τους 60.000 λαθρομετανάστες που έχει υποσχεθεί να «σπιτώσει» ο Μητσοτάκης μέχρι το τέλος του 2020 και οι οποίοι θα ζήσουν επιτέλους τον μύθο τους στη χώρα των ανοιχτών συνόρων, σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και διαμερίσματα της ηπειρωτικής χώρας με όλα τα έξοδα πληρωμένα, τσεπώνοντας παράλληλα και το επίδομα των 400 ευρώ κατ’ άτομο. Μια πενταμελής οικογένεια λαθρομεταναστών θα φτάνει να τσεπώνει  2.000 ευρώ το μήνα!

Και ας μην επαναλάβουμε τα περί τζιχαντιστών που αισθάνονται πια την Ελλάδα σαν το σπίτι τους. Αυτές είναι οι συνέπειες της ψήφου στην προδοτική Νέα Δημοκρατία.

Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Exit mobile version