Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικό έγκλημα η πιθανή πώληση των F16 Blk30 της Πολεμικής Αεροπορίας

Εθνικό έγκλημα η πιθανή πώληση των F16 Blk30 της Πολεμικής Αεροπορίας

Εδώ και αρκετά χρόνια η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί για τις τραγικά δυσμενείς επιπτώσεις στην Εθνική Άμυνα της Πατρίδας μας από μια πιθανή πώληση των υπερπολύτιμων F16 Βlock30 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στις 19 Οκτωβρίου 2019 σε άρθρο της “Καθημερινής” ο δημοσιογράφος Βασίλης Νέδος ανέφερε ότι πρόσφατα έχουν ξεκινήσει εκ νέου οι βολιδοσκοπήσεις για την πώληση στην Κροατία αρκετών Ελληνικών μαχητικών F-16 Block30.

Προφανώς ο στόλος των F16 του τύπου 30 είναι μεν παλαιότερος, αλλά δεν παύει το γεγονός ότι ειδικότερα σήμερα είναι υπερπολύτιμος για την Εθνική Άμυνα. Αναλυτικότερα η καταστροφική τροχοπέδη που έχουν επιφέρει τα μνημόνια στις αμυντικές δαπάνες κάνουν σήμερα κάθε οπλικό σύστημα που είναι λειτουργικό να είναι απλά αναντικατάστατο. Πόσο μάλλον όταν η συζήτηση γίνεται για την αφαίρεση από το οπλοστάσιο της Ελλάδας μονάδων του όπλου με την μεγαλύτερη προβολή ισχύος, της Πολεμικής Αεροπορίας μας.

Αντιθέτως με την στέρηση κονδυλίων για την Εθνική Άμυνα απίστευτος αριθμός εκατομμυρίων ευρώ συνεχίζουν να διατίθεται από την Νέα Δημοκρατία, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ με μπλε γραβάτες, για την σίτιση, υγειονομική περίθαλψη και στέγαση των λαθρομεταναστών. Επιπροσθέτως, πρόσφατα γεγονότα εξέγερσης και εγκληματικής συμπεριφοράς των λαθρομεταναστών εγείρουν σοβαρά θέματα εσωτερικής ασφάλειας (πέμπτης φάλαγγας) στην Πατρίδα μας.

Συμπερασματικά κάθε πολίτης βλέπει τις καταστροφικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας στην Εθνική Άμυνα αλλά και στην Εσωτερική Ασφάλεια. Ήδη αρκετές εταιρίες δημοσκοπήσεων αναφέρουν την τεράστια δυσαρέσκεια των Ελλήνων προς τη Νέα Δημοκρατία στα θέματα της αντιμετώπισης της τουρκικής προκλητικότητας και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Ίσως οι επόμενες εκλογές να έρθουν πολύ νωρίτερα από το τέλος της τωρινής τετραετίας και να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις για τους κυβερνώντες και το σύστημα γενικότερα!

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Exit mobile version