Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα απόβαση στην Μυτιλήνη από λαθρομετανάστες με ναρκωτικά

Νέα απόβαση στην Μυτιλήνη από λαθρομετανάστες με ναρκωτικά

Αναβαθμίστηκε η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στην Μυτιλήνη, αφού η πρόσφατη απόβαση τους εμπεριείχε και αρκετή ποσότητα ναρκωτικών χαπιών προφανώς για εμπορεία.

Στις 21 Οκτωβρίου το Λιμενικό Σώμα εντόπισε σε θαλάσσια περιοχή Μυτιλήνης, μία πνευστή λέμβο με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, οι οποίοι αφού περισυνελέγησαν, μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης. Να τονίσουμε ότι το Λιμενικό Σώμα θα έπρεπε να απωθεί τους επερχόμενους εισβολείςαντί να τους προσφέρει ασφαλή απόβαση στα νησιά του Αιγαίου με τεράστια έξοδα για τον Έλληνα φορολογούμενο.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στους ανωτέρω λαθρομετανάστες από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, βρέθηκαν από κοινού στην κατοχή τους και άνευ ιατρικής συνταγής τα εξής: εκατόν έντεκα (111) δισκία με την ένδειξη SUBOXONE των 2mg (οπιοειδές, όπως η μεθαδόνη), μισό (0,5) δισκίο με την ένδειξη SUBOXONE των 8mg και είκοσι (20) δισκία με την ένδειξη ATARAX των 25mg (ηρεμιστικό, κατασταλτικό του νευρικού συστήματος).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω δισκία, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Είναι προφανές ότι η πολιτική των ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ που κατά γράμμα συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ με μπλε γραβάτες, προσκαλούν κάθε εγκληματικό στοιχείο να εισβάλλει στα νησιά του Αιγαίου Πελάγους θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την Ελληνική κοινωνία.

Μόνη πολιτική δύναμη που θέλει και μπορεί να ανασχέσει την λαθρομετανάστευση και να προστατέψει την εσωτερική ασφάλεια των Ελλήνων παραμένει η Χρυσή Αυγή.

Exit mobile version