Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αλήθειες της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα” ανάγκασαν τον Περιφερειάρχη σε αποχώρηση και… διακοπή της ζωντανής σύνδεσης! BINTEO

YouTube Poster

Η μαχητική παρουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα αυτοδιοικητικά συμβούλια της Επικράτειας έχει ενοχλήσει σφοδρά το σύστημα και αυτό καταγράφεται με αποχωρήσεις Δημάρχων και Περιφερειαρχών και φιμώσεις!

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Σπανός Φώτης αποχωρεί κατά την ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα”, ενώ την στιγμή εκείνη κόβεται η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης και ο περιφερειάρχης κ Σπανός επανέρχεται.

Ο Συναγωνιστής Χαράλαμπος Γιώτης μόνος εναντίον όλων εξέθεσε μέσα σε πέντε λεπτά όλο το συνεργαζόμενο σύστημα του αντισυνταγματικού τόξου και κυρίως την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αποδόμησε τις συστημικές ορολογίες “πρόσφυγας” και “μετανάστης”, καθώς και τα καταστροφικά σχέδια της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος που εκτελεί εντολές.

Επεισοδιακή ήταν και η αποχώρηση του Χαράλαμπου Γιώτη, αφού αποκάλεσε “ραγιάδες” όλους αυτούς που ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ βασει εντολών  τον ελληνικό λαό και δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο αποτρόπαιο σχέδιο που υλοποιούν με σκοπό τον αφανισμό του έθνους.

Exit mobile version