Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπογδάνος λέει πως η ΝΔ “δεν θέλει τους πρόσφυγες”, αλλά εποικίζει την Ελλάδα με δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς

Ο Μπογδάνος λέει πως η ΝΔ “δεν θέλει τους πρόσφυγες”, αλλά εποικίζει την Ελλάδα με δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς

Για λόγους… ισορροπίας – δηλαδή να μην χάσει η ΝΔ το “ακροδεξιό” της ακροατήριο – στελέχη της συχνά φροντίζουν με δηλώσεις τους να λένε τα εντελώς αντίθετα από τα όσα πράττει το ίδιο τους το κόμμα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι με “ατζέντα Χρυσή Αυγή” κατάφερε να κερδίσει το 40% των ψηφοφόρων η Νέα Δημοκρατία, ενώ σήμερα ως κυβέρνηση συνεχίζει την αδιέξοδη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ παντού: Στα ελληνοτουρκικά, στην Συμφωνία των Πρεσπών και βεβαίως στην Λαθρομετανάστευση, όπου μάλιστα παρουσιάζει καλύτερες… επιδόσεις και από τον Τσίπρα!

Στην δήθεν… “ακροδεξιά” συνιστώσα της ΝΔ λοιπόν, παραγοντίζει το τελευταίο διάστημα και ο γνωστός… ποιητής-πολιτικός Μπογδάνος. Ο οποίος είχε και το θράσος να δηλώσει ότι η ΝΔ… “δεν θέλει τους πρόσφυγες”! Συγκεκριμένα είπε σε πρωινή εκπομπή: “Η διαφορά των δύο κυβερνήσεων (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) είναι ότι εμείς δεν τους θέλουμε, εσείς τους θέλατε. Δεν θα τους πνίξουμε κιόλας… θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φυγουνε… ό,τι περνάει από το χέρι μας να στείλουμε αυτούς τους ανθρώπους από εκεί που μας ήρθαν”.

Όμως η κυβέρνηση που στηρίζει ο Μπογδάνος δεν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να στείλει αυτούς τους ανθρώπους “από εκεί που μας ήρθαν”, αλλά το εντελώς αντίθετο: Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τους κρατήσει για πάντα στην Ελλάδα! Και δεν μιλάμε μόνο για τα ορθάνοιχτα σύνορα, μιλάμε για τις μετακινήσεις μεγάλων μαζών στην ενδοχώρα, τα διαμερίσματα και το νέο σχέδιο νόμου για το Άσυλο όπου ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τα παιδιά των “προσφύγων” να φοιτήσουν στα δημόσια σχολεία της χώρας, ώστε στην συνέχεια βεβαίως να τους πολιτογραφήσει ως… Έλληνες!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και καμία διαφορά δεν υπάρχει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πάνω στο λαθρομεταναστευτικό! Είναι και οι δύο παρατάξεις άκρως επικίνδυνες για τον τόπο και η μοναδική πολιτική δύναμη που εκφράζει μια πραγματικά πατριωτική πολιτική πάνω στο τεράστιο αυτό εθνικό και κοινωνικό ζήτημα, είναι η Χρυσή Αυγή!

Exit mobile version