Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύσκολοι καιροί για τους γαλάζιους “μακεδονομάχους”

Δύσκολοι καιροί για τους γαλάζιους “μακεδονομάχους”

Το ερώτημα που απευθύναμε και εμείς μέσω της εφημερίδας μας, έθεσε ο Βαρουφάκης στην Βουλή, σχετικά με την πολιτική αναταραχή στα Σκόπια και την πρόθεση της αντιπολίτευσης (των Σκοπίων, μην μπερδεύεστε…) να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ την Συμφωνία των Πρεσπών, αν επικρατήσει στις εκλογές του Απριλίου.

Η ερώτηση του Βαρουφάκη προς την κυβέρνηση της ΝΔ έχει ως εξής: «Σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση στη Βόρεια Μακεδονία η οποία αμφισβητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία να την αναθεωρήσετε/καταργήσετε (όπως λέγατε προεκλογικά) ή θα συνεχίσετε να απαιτείτε την εφαρμογή της (όπως δεσμευτήκατε μετεκλογικά);»

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση! Αν και όπως δημοσιεύσαμε στο σημερινό φύλλο της “Χρυσής Αυγής”, το πιθανότερο είναι να ζητούν οι Σκοπιανοί την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη να επιμένει στην αυστηρή εφαρμογή της! Δυστυχώς η κηλίδα των Πρεσπών θα βαραίνει για πάντα το ελλαδικό κράτος και τελευταία μας ελπίδα είναι η οριστική αυτοδιάλυση αυτού του μορφώματος.

Υ.Γ. Αν υπήρχε Χρυσή Αυγή στην βουλή σήμερα, την ερώτηση αυτή θα την έκαναν ΠΡΩΤΑ οι βουλευτές της! Όμως το σύστημα δεν θέλει ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ Εθνικιστικό Κϊνημα στην βουλή αλλά τους τηλε-πατριώτες τύπου Βελόπουλου, που κάθονται πολύ ήσυχα στα έδρανά τους ενώ η Ελλάδα μας χάνεται…

Exit mobile version