Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άδωνις σημαίνει αλήθεια και λογική: “Οι φαρμακευτικές εταιρίες δίνουν μίζες αλλά σώζουν και ζωές”!

Άδωνις σημαίνει αλήθεια και λογική: “Οι φαρμακευτικές εταιρίες δίνουν μίζες αλλά σώζουν και ζωές”!

Την επικαιρότητα (μετά τον Joker…) επισκίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με τις κορώνες για την Novartis  και μια επίθεση κατά Τσίπρα. Θυμίζουμε ότι η επίσημη γραμμή της ΝΔ είναι ότι επρόκειτο για σκευωρία και κατηγορούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι λασπολογούν δίχως στοιχεία.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα που έκανε δηλαδή ο Άδωνις Γεωργιάδης που δήλωσε ότι… μπορεί (!) να έχει χρηματιστεί και ο Τσίπρας  για τον νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Ο Γεωργιάδης, αντιλαμβανόμενος το σοβαρό ολίσθημά του, να κατηγορεί δηλαδή για δωροδοκία χωρίς στοιχεία, επιχείρησε αργότερα να τα «μαζέψει» μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας: “Αν είχα στοιχεία, θα είχα πάει στον εισαγγελέα”.

Όμως οι επικοινωνιακές φούσκες του Γεωργιάδη που φέρνουν αναστάτωση και στο εσωτερικό της ΝΔ, μικρή σημασία έχουν για εμάς. Η πραγματική βόμβα που θάφτηκε από τα περισσότερα ΜΜΕ στην Ελλάδα ήταν μια άλλη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης σχετικά με το σκάνδαλο Novartis. Εκεί ούτε λόγο ούτε πολύ, ο “εθνικόφρων” υπουργός υποστήριξε  ότι φαρμακευτικές εταιρίες όπως η Novartis δίνουν μίζες αλλά και… σώζουν ζωές!

Ακριβώς η δήλωσή του είχε ως εξής: «Θα πρέπει να καταλάβετε, ότι εταιρίες όπως η Novartis, μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές».

Για τον εξωφρενικό αυτόν ισχυρισμό, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το κόμμα της ΝΔ! Κατά τ’ άλλα επρόκειτο για μια «πολιτική σκευωρία» που έστησαν κάποιοι ενάντια σε υπουργούς της ΝΔ, όταν για το ίδιο σκάνδαλο υπάρχουν διώξεις σε διάφορες χώρες του πλανήτη. Αυτά γίνονται στις διεφθαρμένες χώρες βέβαια και όχι στην Ελλάδα της διαφάνειας και των ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΩΝ πολιτικών…

Exit mobile version