Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… 1,5% (;)

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... 1,5% (;)

Στην δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου 2019, για πρώτη φορά εμφανίστηκε στις μετρήσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία και για τον ΣΚΑΪ και για όλες τις φυλλάδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, έχει… διαλυθεί! 1,5% με προπαγάνδα 100 ολόκληρων ημερών σε ημερήσια βάση ότι η Χρυσή Αυγή διαλύθηκε!

Τι απέγιναν αλήθεια οι μεγάλοι και σπουδαίοι πολιτικοί, που το όνομά τους δεν ήξερε ούτε η μάνα τους, που δημοσίευαν πρωτοσέλιδα οι φυλλάδες και τους έδιναν βήμα οι τηλεοπτικοί σταθμοί στα δελτία ειδήσεων και οι οποίοι “διέλυσαν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην δημοσκόπηση την οποία αναφερόμαστε υπήρχε μία γκρίζα ζώνη του 16,5%, που δήλωναν αναποφάσιστοι, δεν ξέρω/δεν απαντώ κ.λπ. και είναι βέβαιο ότι μέσα σε αυτή την γκρίζα ζώνη υπάρχει ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από πολίτες, οι οποίοι μέσα σε αυτό το κλίμα το συντριπτικό κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που καλλιεργούν και με αφορμή την δίκη οι εφημερίδες και τα κανάλια, σίγουρα δεν δηλώνουν την προτίμησή τους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αλλά χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ότι για να μας δίνει ο ΣΚΑΪ, που είναι γνωστή η εχθρική του στάση απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1,5% στο Κίνημά μας, είναι βέβαιον ότι το ποσοστό μας είναι σημαντικά υψηλότερο. 

Και αυτό μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα απόλυτα ευνοϊκό για την Ν.Δ., η οποία σίγουρα θα πληρώσει ακριβά και το ζήτημα των λαθρομεταναστών και το θέμα της ασφάλειας και βεβαίως και το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Η πολιτική φθορά για την Νέα Δημοκρατία έρχεται και πολλοί θα θυμηθούν και πάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Exit mobile version