Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΟΝΟ οι “ακροδεξιοί” κατά της ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε.

ΜΟΝΟ οι “ακροδεξιοί” κατά της ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε.

Καταδίκασαν στο Ευρωκοινοβούλιο το γαλλικό βέτο στην διαδικασία εντάξεως των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Kαι την καταδίκασαν και οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει ιδιαίτερη σημασία όμως πως ψήφισαν οι πολιτικές ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου. Φυσικό ήταν οι Ευρωβουλευτές από το κόμμα του Μακρόν, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία του βέτο να πάρουν θέση υπέρ του αποκλεισμού των Σκοπίων, αφού αυτή ήταν απόφαση του ίδιου του Μακρόν. Από τις άλλες ευρωομάδες, όλες πλην των Εθνικιστών καταδίκασαν τον αποκλεισμό των Σκοπίων. 

Όπως έγινε γνωστό και μεταδίδουν τα ΜΜΕ “την μη λήψη απόφασης στη Σύνοδο Κορυφής της προηγούμενης εβδομάδας καταδίκασαν σε χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια του Στρασβούργου ευρωβουλευτές από όλο το φάσμα των πολιτικών ομάδων με εξαίρεση τους ακροδεξιούς και αυτούς που προέρχονται από το κόμμα του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.” 

Αυτοί που αποκαλούν ακροδεξιούς, τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας και των τοκογλύφων των Βρυξελλών, δεν είναι άλλοι από τους Εθνικιστές της Ευρώπης, που ευρίσκονται σταθερά στο πλευρό των εθνικών συμφερόντων του Ελληνισμού. Αντίθετα, αριστεροί και φιλελεύθεροι και βεβαίως οι κομμουνιστές είναι πάντα ενάντια στο εθνικό μας συμφέρον. 

Exit mobile version