Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ – Κόμμα Βελόπουλου: Συνεργασία εντός και εκτός Ελλάδας

ΝΔ – Κόμμα Βελόπουλου: Συνεργασία εντός και εκτός Ελλάδας

Κυριάκος κερνάει, Κυριάκος πίνει… Με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης ψηφίστηκε επί της αρχής το «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο.

Δημοσιεύσαμε το απόγευμα μια ανάρτηση για την συνεργασία του κόμματος Βελόπουλου με την ΝΔ στην Ευρωβουλή όπου οι ευρωομάδες των δύο κομμάτων ψήφισαν από κοινού όχι μόνον υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και για την ένταξή των Σκοπίων και της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένα το ψήφισμα που εξέδωσε για το ζήτημα της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων στην ΕΕ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ η ευρωομάδα ECR στην οποία ανήκει το κόμμα του Βελόπουλου.

Όμως και εντός συνόρων, το κόμμα Βελόπουλου συνεργάζεται πλέον ανοιχτά με την Νέα Δημοκρατία, αν και δεν είναι η πρώτη φορά. Στην Βουλή υπερψηφίστηκε χθες επί της αρχής, το «αναπτυξιακό νομοσχέδιο» με αυξημένη πλειοψηφία 165 ψήφων σε σύνολο 287 ψηφισάντων βουλευτών. Ποιοι ήταν οι 165 βουλευτές που ψήφισαν ΝΑΙ; Μα φυσικά, οι βουλευτές της ΝΔ μαζί με το κόμμα Βελόπουλου!

Όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, το κόμμα του Βελόπουλου θα παίξει ρόλο-δεκανίκι στην σύντομη κοινοβουλευτική θητεία του, γιατί είναι βέβαιο ότι με την σύμπραξή του με την ΝΔ του Μητσοτάκη, θα βλέπει την βουλή με τα κυάλια στις επόμενες εκλογές. Καταλάβατε τώρα γιατί έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μείνει εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή;

Exit mobile version