Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνελήφθη τζιχαντιστής που είχε περάσει ως “πρόσφυγας” στην Ελλάδα με το παιδί του!

Συνελήφθη τζιχαντιστής που είχε περάσει ως “πρόσφυγας” στην Ελλάδα με το παιδί του!

Η Χρυσή Αυγή έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως πως ανάμεσα στους χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας, υπάρχουν και τζιχαντιστές, μακελάρηδες του «Ισλαμικού Κράτους». Πλέον το δήθεν «προσφυγικό» αποτελεί και ζήτημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Σύμφωνα με τα καθεστωτικά Μέσα – που μέχρι πρότινος έβλεπαν ως «συνωμοσιολογίες» τους ισχυρισμούς μας, επικίνδυνος τζιχαντιστής συνελήφθη από τις Ελληνικές αρχές. Παρίστανε… τον πρόσφυγα και προσπαθούσε να περάσει από την Ελλάδα. Συμμετείχε σε απίστευτες φρικαλεότητες, ενώ ήταν ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές του ISIS!

Για την σύλληψή του ενεπλάκη η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία και αξίζει να σημειωθεί ότι είχε έρθει ως «κατατρεγμένος πρόσφυγας» μαζί με το παιδί του στην χώρα μας. Ο συγκεκριμένος τρομοκράτης, επάνω του δεν είχε ούτε κινητό τηλέφωνο, παρά μόνο τα απαραίτητα για τον ίδιο και το παιδί του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο κέντρο φιλοξενίας του νησιού και βέβαια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε τα χαρτιά του για χορήγηση ασύλου. Όμως οι πληροφορίες για το πρόσωπό του έφτασαν γρήγορα στην Αντιτρομοκρατική που σε συνεργασία με την Ιντερπόλ διαθέτει κάποιο αρχείο με δράση γνωστών τζιχαντιστών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «όταν πια ο 45χρονος «πρόσφυγας» πολέμου κατέθεσε το διαβατήριο του – έγκυρο με παραποιημένα όμως στοιχεία – αμέσως η φωτογραφία του μπήκε στην ειδική πλατφόρμα αναζήτησης, με αποτέλεσμα το σύστημα να χτυπήσει κόκκινο. Έκπληκτοι οι έμπειροι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είδαν να εμφανίζονται στο σύστημα φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούσε το συγκεκριμένο πρόσωπο, και μάλιστα και θηριωδίες και φρικαλεότητες, που πυκνά συχνά προέβαιναν οι μαχητές του ISIS. Άμεσα συνελήφθη και όταν πλέον είδε πως έχουν στα χέρια τους αποδεικτικό υλικό της δράσης του, τότε αποφάσισε να μιλήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες  το συγκεκριμένο πρόσωπο παραδέχτηκε πως αρχικά ανήκε στο τομέα μαχητών της «Al Nousra», παρακλάδι της «Αλ Κάϊντα» στην Συρία και στην συνέχεια πέρασε άμεσα στις τάξεις των μαχητών του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Ο ίδιος άνθρωπος παραδέχτηκε πως συμμετείχε σε φρικαλεότητες στην Ράκα, την «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Χαλιφάτου στην Συρία, παραδέχτηκε επίσης πως πήρε μέρος στις μάχες στην Μοσούλη, αλλά και στην επέλαση του ISIS στο Κομπάνι, όπου υπέστησαν μια από τις χειρότερες ήττες τους από την Κουρδική Πολιτοφυλακή «YPG».

Αυτή είναι μια περίπτωση στην οποία οι Αρχές κατάφεραν την ταυτοποίηση ενός άκρως επικίνδυνου φανατικού ισλαμιστή. Όμως δεν είναι ούτε ο πρώτος και δυστυχώς ούτε ο τελευταίος που βρίσκεται «εντός των τειχών» της πατρίδας μας.

Exit mobile version