Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι σηματοδοτεί για την Ελλάδα η εκτέλεση του αρχηγού του ISIS αλ Μπαγκντάντι από τους αμερικανούς;

Τι σηματοδοτεί για την Ελλάδα η εκτέλεση του αρχηγού του ISIS αλ Μπαγκντάντι από τους αμερικανούς;

Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν από το πρωί ότι ο αρχηγός του ISIS, Αμπού Μπακρ αλ- Μπαγκντάντι είναι νεκρός, ενώ κι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα κάνει μια «σημαντική ανακοίνωση» σήμερα.

Ο ηγέτης της ισλαμικής τρομοκρατικής ομάδας, ο οποίος είχε επικηρυχθεί για 25 εκατομμύρια δολάρια πιστεύεται ότι σκοτώθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στην Ιντλίμπ χθες το βράδυ. Ο Αμπού Μπακρ αλ- Μπαγκντάντι εκτιμάται ότι σκοτώθηκε σε έφοδο του αμερικανικού στρατού που έγινε στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με υψηλόβαθμο Αμερικανό αξιωματούχο του υπουργείου Αμυνας και άλλη μία πηγή, που επικαλείται το CNN.

Αμφότερες οι πηγές επισήμαναν ότι η επίσημη επιβεβαίωση εκκρεμεί, ενώ γίνεται τεστ DNA και βιομετρικά τεστ. Σύμφωνα με τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο φαίνεται πως ο Μπαγκντάντι ενεργοποίησε ένα γιλέκο με εκρηκτικά κατά τη διάρκεια της εφόδου. Η CIA βοήθησε στον εντοπισμό του αρχηγού του ISIS, συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, δεν τραυματίστηκαν παιδιά στην επιδρομή, αλλά δύο σύζυγοι του Μπαγκντάντι σκοτώθηκαν αφού πυροδότησαν τα δικά τους γιλέκα με εκρηκτικά. Μέλη της Delta Team διενήργησαν τη επιχείρηση του Σαββάτου μετά την παραλαβή ευαίσθητων πληροφοριών.

Τι σηματοδοτεί τώρα η εκτέλεση του Μπαγκντάντι για την Πατρίδα μας, η οποία συνεχίζει να κατακλύζεται από αιμοσταγείς τρομοκράτες του ISIS; Οι φόβοι για επιχειρήσεις αντεκδίκησης σε ευρωπαϊκό έδαφος και δη σε μια χώρα του ΝΑΤΟ είναι εύλογοι.

Δυστυχώς τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα μας είναι ξέφραγο αμπέλι και οι τζιχαντιστές καμουφλαρισμένοι σαν “πρόσφυγες” συνεχίζουν να εισβάλλουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα, οργανώνοντας εδώ τους θύλακες τους.

Άμεση εφαρμογή του προγράμματος της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης ΤΩΡΑ!

Exit mobile version