Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θίχτηκαν οι ψευτοδεξιοί με τις δηλώσεις Τσαβούσογλου: Εμείς κάνουμε το παν για την υποδοχή και την περίθαλψη των λαθρομεταναστών!

Θίχτηκαν οι ψευτοδεξιοί με τις δηλώσεις Τσαβούσογλου: Εμείς κάνουμε το παν για την υποδοχή και την περίθαλψη των λαθρομεταναστών!

Το πόσο προσκολλημένοι είναι στην καταστροφική πολιτική των ανοιχτών συνόρων και στο σχέδιο αλλοίωσης του γηγενούς πληθυσμού με την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών απέδειξαν για μια ακόμη φορά οι ψευτοδεξιοί Νεοδημοκράτες.

Ο περιβόητος τούρκος υπουργός Εξωτερικών  Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στις δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας ειρωνεύτηκε την Ελλάδα για το λαθρομεταναστευτικό, υποστηρίζοντας πως οι Έλληνες “πυροβολούν τους πρόσφυγες, βουλιάζουν τις βάρκες τους και τους υποχρεώνουν να κατευθυνθούν στην Τουρκία“.

Φυσικά στα διάτρητα ελληνικά σύνορα συμβαίνει το άκρως αντίθετο, δηλαδή οι ελληνικές λιμενικές αρχές υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες τις καραβιές των λαθρομεταναστών κατ΄ εντολήν των ξεπουλημένων κυβερνήσεων.

Οι ψευτοδεξιοί Νεοδημοκράτες μάλιστα θίχτηκαν τόσο πολύ από τις προκλητικές δηλώσεις Τσαβούσογλου και τις διέψευσαν κατηγορηματικά, τονίζοντας πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τα πάντα για την απρόσκοπτη προσέλευση και υποδοχή των λαθρομεταναστών από την Τουρκία.

Αρχικά ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στα social media επισήμανε: “Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τις σημερινές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών. Ανάλογοι ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί δήθεν πρακτικών σε βάρος προσφύγων εκθέτουν όσους τους προβάλλουν, ενώ προσβάλλουν τόσο τα στελέχη των εμπλεκόμενων ελληνικών Αρχών όσο και τους Έλληνες πολίτες που καταβάλλουν καθημερινά τιτάνιες προσπάθειες για να σώζουν ζωές. Η Ελλάδα είναι μία ευνομούμενη, δημοκρατική πολιτεία που επιτηρεί αποτελεσματικά τα σύνορά της με πλήρη σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και με υψηλή αίσθηση ανθρωπισμού.”

Το πόσο “αποτελεσματικά” επιτηρεί τα σύνορα η Χώρα μας φαίνεται από τις καραβιές των λαθρομεταναστών που έρχονται καθημερινά!

Από την πλευρά του ο  υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας διέψευσε κατηγορηματικά τον Τσαβούσογλου, σημειώνοντας στον ΣΚΑΪ:  «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως κάνουμε τα πάντα για να περιθάλψουμε τους ανθρώπους που πνίγονται στη θάλασσα ή προσπαθούν να περάσουν απέναντι για ένα καλύτερο μέλλον».

Τα “συγχαρητήρια” μας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Δεν το κρύβουν πως προτεραιότητα τους είναι η περίθαλψη και ευημερία των αλλοδαπών λαθρομεταναστών. Τους Έλληνες τους έχουν μόνο για να τους φορολογούν, να τους ταΐζουν ψέματα και να τους υφαρπάζουν την ψήφο!

Χρυσή Αυγή ΤΩΡΑ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Exit mobile version