Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τεράστιο πρόβλημα και στην Θεσσαλονίκη η εγκληματικότητα από λαθρομετανάστες κακοποιούς

Στα ύψη η εγκληματικότητα στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη από λαθρομετανάστες κακοποιούς. Θύματα αλλεπάλληλων ληστειών πέφτουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Θεσσαλονίκη από την κακοποιό δράση των λαθρομεταναστών.

Oι αλλοδαποί λαθρομετανάστες επιτίθενται σε γυναίκες και παιδιά, διακινούν με περισσό θράσος ναρκωτικά, καταστρέφουν σταθμευμένα αυτοκίνητα, κοιμούνται στο δρόμο και κάνουν τις σωματικές τους ανάγκες σε δημόσιους χώρους βάζοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Δυστυχώς οι Έλληνες έχουν αρχίσει και νοιώθουν πολύ έντονα τις εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις στον τρόπο ζωής τους από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα μια παράσταση διαμαρτυρίας για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για την αναλγησία των αριστεροδεξιών κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν την ίδια ανθελληνική ατζέντα στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα.

Δυστυχώς δεν πρόκειται να βρουν ανταπόκριση από κυβερνήσεις τύπου Νέας Δημοκρατίας που συνεχίζουν πιστά την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον λαθρεποικισμό της Πατρίδας μας.

Μόνο με Χρυσή Αυγή οι γειτονιές θα γίνουν πάλι ασφαλείς για την περιουσία, την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων.

Exit mobile version