Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tα OXI θέλουν Μεταξάδες και όχι πολιτικούς ραγιάδες

Tα OXI θέλουν Μεταξάδες και όχι πολιτικούς ραγιάδες

Σε κάθε επέτειο της 28ης Οκτωβρίου μόνον οι Έλληνες Εθνικιστές μνημονεύουν εκείνον που είπε το Μεγάλο ΟΧΙ απέναντι στους Ιταλούς. Εκείνον που αναβίωσε το 1940, το «Μολών Λαβέ» των Σπαρτιατών, τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά!

Τον «φασίστα» – όπως αποκαλούν οι δημοκράτες – Μεταξά, που το όνομά του γράφτηκε με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας. Τον «φασίστα» Μεταξά, που μόνος του σήκωσε το βάρος της ευθύνης και καθοδήγησε τους αγώνες των Ελλήνων στον ελληνο-ιταλικό πόλεμο.

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, η Χρυσή Αυγή Τιμά τον Εθνικό Κυβερνήτη, για τον οποίο σχεδόν τίποτα δεν αναφέρεται στα επετειακά αφιερώματα της 28ης Οκτωβρίου. Δεν είναι μόνο εκείνο το Ιστορικό ΟΧΙ, είναι και η προετοιμασία ενός Λαού να υπερασπιστεί την εθνική του ελευθερία, μια προετοιμασία σε ιδεολογικό, στρατιωτικό και πολιτικό επίπεδο, που έγινε με την μέριμνα του Εθνικιστικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Γιατί από την 4η Αυγούστου ξεκίνησε το χτίσιμο της Νέας Ελλάδος του Μεταξά και τότε ανδρώθηκε η Γενιά της Νίκης.

Και από την Γενιά εκείνη φτάνουμε στο θλιβερό παρόν. Στην Γενιά του τίποτε και της απέραντης μετριότητας, που δημιούργησαν οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες των τελευταίων δεκαετιών. Από τα ΟΧΙ των Ελλήνων, περάσαμε στα ατελείωτα ΝΑΙ των γραικύλων. Εκείνων που θα μιλήσουν χωρίς ντροπή για το Νόημα της 28ης Οκτωβρίου και θα στηθούν στις εξέδρες των επισήμων για να χειροκροτήσουν την μαθητιώσα Νεολαία που άφησαν αγράμματη και τις Ένοπλες Δυνάμεις που παρακμάζουν στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Θα χειροκροτήσουν και τους νέους «Έλληνες» με τις ισλαμικές μαντίλες, τους νέους πολίτες της «πολυπολιτισμικής» Ελλάδος, για να αισθάνεται υπερήφανος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας. Αυτή είναι η Ελλάδα του 2019 και κάθε σύγκριση με την Ελλάδα του Μεταξά, απλά προκαλεί θλίψη…

Ένα είναι το μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου του 2019: ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

Exit mobile version