Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανείς στο απυρόβλητο: Διαμαρτυρία κατά Παυλόπουλου στην Θεσσαλονίκη για την προδοσία των Πρεσπών

Κανείς στο απυρόβλητο: Διαμαρτυρία κατά Παυλόπουλου στην Θεσσαλονίκη για την προδοσία των Πρεσπών

Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα – πλην Χρυσής Αυγής – συνηγόρησε για την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και τώρα ο “μακεδονομάχος” Κυριάκος Μητσοτάκης έχει βαλθεί να την εφαρμόσει κατά γράμμα και να προωθήσει την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε.

Οι Μακεδόνες δεν ξεχνούν την προδοσία, το γεγονός ότι το ελλαδικό κράτος έχει αναγνωρίσει το γειτονικό μόρφωμα των Σλάβων και των Βουλγάρων ως “Βόρειο Μακεδονία”.

Από την οργή των Μακεδόνων δεν γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος χθες βράδυ έγινε δέκτης έντονης αποδοκιμασίας από έναν πολίτη που δεν είδε με καλό μάτι στην βράβευσή του στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.

Η αλήθεια είναι ότι σε αντίθεση με τον Σκοπιανό Πρόεδρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος ουδόλως αντέδρασε στην προδοσία της Μακεδονίας με την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι μόνοι που συνεχίσουν αν αγωνίζονται για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και όταν τον θελήσει ο Λαός θα πετάξουν την προδοτική συμφωνία στον κάλαθο των αχρήστων.

Exit mobile version