Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

8 χρόνια Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής – Κόντρα σε όλους τους Ανέμους

27 Οκτωβρίου 2011. Μια ημέρα σημαδιακή μέσα σε μια εποχή που πρωτοστατούσε η αγανάκτηση, η άρνηση ενός ολοκληρου Λαού να αποδεχτεί την υποδούλωση του και η ανάγκη του για κάτι αμόλυντο, αγνό και ανατρεπτικό.

Οι Ιδέες και οι Αγωνιστές δεν γεννιουνται μέσα από τις ημέρες των παχέων αγελάδων και την ψευδεπίγραφη ευημερία και αυτό το γνωρίζαμε πολύ καλά. Και ήδη οι ψίθυροι είχαν γίνει φωνές και σε όλη την Ελλάδα οι Συμπατριώτες μας αναζητούσαν «τα παιδιά της Χρυσής Αυγής» για να τους δείξουν τον Δρόμο της Αρετής απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και την σήψη που τους είχαν οδηγήσει οι διεθνείς και εγχώριοι δυνάστες.

Και όπως σε κάθε γωνία της Ελλάδος, έτσι και εκείνη την ημέρα στην Ανατολική Αττική υψώθηκε υπερήφανα ο Μαίανδρος δίνοντας κουράγιο, ελπίδα και πάνω από όλα την ευκαιρία στον κάθε έναν από εμάς να αγωνιστεί για την αφύπνιση του Έθνους μας.

Και πράγματι οι Αγώνες που δώσαμε αλλεπάληλα και ακούραστα δώρισαν καινούρια δυναμική στο Κίνημα μας και καταφέραμε και εμείς μέσα από την δίκη μας Τοπική Οργάνωση να συνεισφέρουμε στο να εισέλθουμε για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο και να ακουστεί η Αλήθεια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Χώρας μας. Τιμώντας το προσκλητήριο του Αγώνα μας πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίσαμε εναντίον όλων! 

27 Οκτωβρίου 2019. 8 χρόνια μετά και ο Λαός δείχνει να έχει συνηθίσει την επιχείρηση της υποδούλωσης του και να μην θέλει να σηκώσει κεφάλι. Απογοητευμένοι Έλληνες πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα και φυλακισμένοι στην προπαγάνδα ενός διεφθαρμένου συστήματος νομίζουν πως η Χρυσή Αυγή μετά την έξοδο της από την Βουλή οδεύει προς την διάλυση ή την αναστολή της. Το καθεστώς πανηγυρίζει νυχθημερόν διαδίδοντας ψεύδη, ανακρίβειες και συκοφαντίες που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στην πραγματικότητα.

Η Αλήθεια όμως είναι απτή και ολοφάνερη. Ο Μαίανδρος παραμένει υψωμένος στην Ανατολική Αττική όπως και σε διάφορες γωνιές της Αθήνας και ολόκληρης της Ελλάδας και τα «παιδιά της Χρυσής Αυγής» απαλλαγμένα από κάθε λογής αποστάτη και προδότη είναι έτοιμα να ξεσηκώσουν και πάλι τον Έλληνα ανοίγοντας του τα μάτια.

Για 8 ολόκληρα χρόνια πολεμήσαμε απέναντι στον βρώμικο καθημερινό πόλεμο των πολιτικών μας αντιπάλων, στις απειλές και τις προσπάθειες φίμωσης μας,στις διώξεις,τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες των ΑΘΑΝΑΤΩΝ Συναγωνιστών μας, στις προδοσίες και τον ραγιαδισμό που χαρακτηρίζει δυστυχώς αρκετούς Έλληνες αυτήν την στιγμή.

Όμως σε εμάς τους Χρυσαυγίτες, όταν υψώνεται ο Μαίανδρος δημιουργείται μια υποχρέωση Ηθική. Να ακολουθήσουμε τα βήματα του Αρχηγού μας στον πανέμορφο Αγώνα που διεξάγει και να παραμείνουμε σταθεροί σαν βράχοι χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.

Όταν υψώνεται ο Μαίανδρος, όλοι οι εχθροί αυτής της Πατρίδας εναντιώνονται και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον απομακρύνουν, αλλά εμείς οι Χρυσαυγίτες, απ΄ όταν μας εναντιώθηκε ένας Άνεμος, μάθαμε να πλέουμε κόντρα σε όλους τους Ανέμους.

Για 8 χρόνια και πάντα Πιστοί στην Ιδέα και στον Αρχηγό μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκο συνεχίζουμε με Πάθος και Ανιδιοτέλεια τον Αγώνα για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία. Μέχρι την ημέρα που θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή.

Μέχρι την Νίκη!  Ζήτω ο Αρχηγός!

Exit mobile version