Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρούσα η Χρυσή Αυγή Δράμας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου – Δράση πυρήνα Πατρών

Παρούσα η Χρυσή Αυγή Δράμας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου - Δράση πυρήνα Πατρών

Ήταν 28η Οκτωβρίου του 1940, μια εποχή όπου αυτοί που ηγούνταν του ελληνικού Έθνους ήσαν πατριώτες, όπως ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς, ο πατέρας του «ΌΧΙ» και της εποποιίας που ακολούθησε. Ένα «ΌΧΙ» που το προσυπέγραψε ο ίδιος αλλά το επικύρωσε ολόκληρος ο λαός με τους αγώνες και τις θυσίες του.

Αναλογιζόμενη και σεβόμενη αυτές τις θυσίες, η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Δράμας κατέθεσε σήμερα στεφάνι στον Δημοτικό Κήπο Δράμας, ενώ στην συνέχεια κλιμάκιο συναγωνιστών παρακολούθησε την εντυπωσιακή παρέλαση στο κέντρο της Δράμας, όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις μαζί με το πλήθος αγνόησαν τις «δημοκρατικές» προτροπές και διεμήνυσαν με τα συνθήματα τους σε όλους ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική.

Το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων παραμένει ζωντανό και σε κορυφαίες ιστορικές στιγμές, όπως αυτή της σημερινής επετείου, εκδηλώνεται χωρίς να υποτάσσεται στις καθώς πρέπει προσταγές του πολιτικού κατεστημένου, το οποίο «γιορτάζει» τολμάει να γιορτάζει ένα μεγάλο «ΟΧΙ» όταν το ίδιο έχει αναγάγει σε ύψιστο εθνικό ιδανικό την υποχωρητικότητα και τη δουλοπρέπεια.

28η Οκτωβρίου σήμερα και ομάδα Συναγωνιστών του Πυρήνος Πατρών τιμώντας την 79η Επέτειο της Εθνικής μας Εορτής του ΟΧΙ του 1940, παραλλήλως όμως και τον 1 χρόνο από την άνανδρη δολοφονία του παλικαριού της Β. Ηπείρου Κωνσταντίνου Κατσίφα, έριξαν χιλιάδες προκηρύξεις στους δρόμους της Πόλεως των Πατρών και χωριών της Δ. Αχαΐας και έγραψαν συνθήματα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Exit mobile version