Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιορτή Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής – Παρουσία στην παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ

Γιορτή Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής - Παρουσία στην παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, με αφορμή την συμπλήρωση 8 ετών Λειτουργίας των γραφείων και αδιάκοπου Αγώνα, μουσική εκδήλωση με παρουσία Εθνικιστών του Κινήματος από την ευρύτερη περιοχή. Οι Συναγωνιστές έδωσαν το παρόν από νωρίς στους χώρους της Τοπικής μας Οργάνωσης δίνοντας έναν τόνο ενθουσιασμού και φιλικής διάθεσης που εξαπλώθηκε γρήγορα ανάμεσα σε όλους τους παρευρισκόμενους!

Η μουσική εκδήλωση με θέμα «Κόντρα σε όλους τους Ανέμους» ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συσφίξουμε τις σχέσεις μας σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό και να διασκεδάσουμε για μια βραδιά αναλογιζόμενοι πάντα τον ανηφορικό και δύσκολο δρόμο τον οποίο έχουμε διαλέξει. Ανάμεσα σε φαγητό, ποτό  και ευχάριστη μουσική, η εκδήλωση έληξε με άπαντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα.

Δυο μέρες μετά και στις 28 Οκτωβρίου, κλιμάκιο της Τ.Ο. παρευρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις του δήμου για την Εποποιία του 1940 και το ηχηρό Όχι του Εθνικού μας Ηγέτη Ιωάννου Μεταξά σε αυτούς που επιβουλεύονταν την Εθνική μας Ακεραιότητα. Οι Συναγωνιστές μας παρακολούθησαν την δοξολογία και έδωσαν το παρών στην κατάθεση στεφάνων, ενώ την ίδια ώρα ακριβώς πάνω από τους παριστάμενους της δημοτικής και περιφερειακής αρχής ανήρτησαν από το μπαλκόνι των γραφείων μας πανό το οποίο μαρτυρούσε την Ιστορική Αλήθεια που τόσο επίμονα προσπαθούν να κρύψουν οι εκπρόσωποι της κλεπτοκρατίας: ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! Η κίνηση αυτή έτυχε της μεγάλης επευφημίας των Ελλήνων πολιτών που ήταν παρόντες, πράγμα που αποτυπώθηκε και αργότερα από τα συγχαρητήρια που λάβαμε κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης που παρακολουθήσαμε.

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! Ζήτω το Έθνος!

Exit mobile version