Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νεοαριστερά και κεντροδεξιά ως εχθροί του θεσμού της οικογένειας

Νεοαριστερά και κεντροδεξιά ως εχθροί του θεσμού της οικογένειας

Τους τελευταίους μήνες, της συντηρητικής υποτίθεται, διακυβέρνησης της χώρας η νεοραριστερά και προσεχώς ΠΑΣΟΚοποιημένη σοσιαλδημοκρατία, αναλώνεται σε στείρα αντιπολίτευση προσπαθώντας να πείσει το ακροατήριο της για τη δήθεν δεξιά και υπερσυντηρητική στροφή της χώρας. Η αλήθεια βέβαια απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα, τη στιγμή που καμία συντηρητική στροφή δεν παρατηρείται από τους ψευτοπατριώτες της ΝΔ, απεναντίας.

Το να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε πως αριστεροί και κεντροδεξιοί είναι το ίδιο πράγμα, δηλαδή εχθροί των θεσμών και του Έθνους δεν είναι δύσκολο. Το δύσκολο είναι να αντιληφθεί ο ελληνικός Λαός την παγίδα που τους στήνουν καθημερινά. Οι ύπουλες και με μέθοδο επιθέσεις προς Oικογένεια, Πατρίδα, σώματα ασφαλείας και στρατό πραγματοποιούνται μεθοδικά από κάθε πλευρά.

Αν ασχοληθούμε με την νεοαριστερή υποκουλτούρα και σε καμία περίπτωση ιδεολογία, θα δούμε μια πνευματική ψώρα, μια έχθρα σε κάθε αξία και θεσμό. Τα πλαίσια της έχθρας αυτής δεν ορίζονται από κάποια σαφή ιδεολογική κατεύθυνση, αλλά υπάγονται στη σφαίρα ψυχικών νόσων. Ας φέρουμε ως παράδειγμα την πρόσφατη αντίδραση συντηρητικών και με εθνικά-παραδοσιακά κριτήρια σκέψης Γάλλων πολιτών, απέναντι στο νομοσχέδιο Μακρόν.

Σύμφωνα με την νέα τροποποίηση του υπάρχοντος νόμου θα δοθεί το δικαίωμα εξωσωματικής γονιμοποίησης, προκειμένου να αποκτήσουν παιδί, στις γυναίκες που είτε δεν θέλουν να έχουν σύζυγο/σύντροφο, είτε είναι ομοφυλόφιλες. Τα σχέδιο νόμου δίνει επίσης το Δικαίωμα σε ομόφυλα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Το αποτέλεσμα ήταν αντιδράσεις οι οποίες στα μάτια των αριστερών ήταν ακατανόητες. Με δεδομένο πως μόνο η αριστερά έχει το δικαίωμα στις διαδηλώσεις-αντιδράσεις μια τέτοια αντίδραση είχε ως αποτέλεσμα η κάθε αριστερή ιστοσελίδα να αναφέρει πως ούτε λίγο ούτε πολύ οι αντιδράσεις αυτές είναι μισαλλόδοξες και φασιστικές.

Η επιμονή των αριστερών να δηλητηριάσουν την κοινωνία με τις αηδίες τους δεν προκαλεί καμιά έκπληξη σε εμάς. Η τοποθέτηση τους είναι η αναμενόμενη και αναλώνεται στις ίδιες αρρωστημένες ιδέες περί οικογενειών «ζόμπι» ψυχικά διαταραγμένων ατόμων, δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ (λες και δεν έχουν) και αλλά φαιδρά περί αλλαγής του μοντέλου της οικογένειας ως ένα παρωχημένο πρότυπο ελέω αλλαγών στην παραγωγική διαδικασία.

Η παραπάνω τοποθέτηση σε μας προκαλεί αηδία για το ύφος και την απέχθεια προς το θεσμό της οικογένειας. Εμφανής είναι η πίστη τους στον υλισμό και στις παραγωγικές διαδικασίες αφήνοντας εκτός κάδρου το θεσμό της οικογένειας ως αξία, κύτταρο και πυρήνα της διαμόρφωσης ψυχικά υγειών απογόνων.

Από την άλλη αν κάποιος νομίζει πως η νυν κυβέρνηση με το δήθεν πατριωτικό-δεξιό πρόσημο πιστεύει σε πιο συντηρητικές αξίες τότε το πρόβλημα γίνεται πολύ βαθύτερο, γιατί δείχνει πως η κοινωνία βαδίζει σε καταστρεπτικά για το μέλλον των παιδιών της μονοπάτια.

Σαν παράδειγμα θα φέρουμε την πρόσφατη διαγραφή της προέδρου ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, η οποία μη έχοντας αντιληφθεί που βρίκεται πολιτικά (ή κάτι άλλο πολύ πιο ύπουλο) υπερασπίστηκε τις αξίες της ελληνικής οικογένειας και τις επιθέσεις που δέχεται από την μαζική λαθροεισβολη. Τα δήθεν ακροδεξιά μαντρόσκυλα-βιτρίνα που έχουν στη ΝΔ καλά θα κάνουν να ξανασκεφτούν ποιο κόμμα υποστηρίζουν.

Εχθρός λοιπόν των αξιών όλο το πολιτικό σύστημα, υπάκουο στις επιταγές της νέας τάξης. Εμείς από την άλλη θα είμαστε παρόντες στους δρόμους, στις γειτονιές και όπου χρειαστεί ώστε να διαδώσουμε το μήνυμα και να συντηρήσουμε το μύθο της ελπίδας που έχει ένα μόνο όνομα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version