Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δισεκατομμύρια ευρώ στα λαμόγια των ΜΚΟ υπέρ της λαθρομετανάστευσης

Δισεκατομμύρια ευρώ στα λαμόγια των ΜΚΟ υπέρ της λαθρομετανάστευσης

Τα συστημικά μέσα μαζικής παραπλάνησης διαδίδουν ότι η Ελλάδα πήρε σχεδόν 1,7 δισ. ευρώ για την “διαχείριση” της λαθρομετανάστευσης, στην πραγματικότητα ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων καταλήγει κάθε χρόνο στις τσέπες των ΜΚΟ που υποστηρίζουν την λαθρομετανάστευση εις βάρος της εσωτερικής ασφάλειας και της οικονομικής ευρωστίας της Ελληνικής κοινωνίας.

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν τα υπέρογκα ποσά που έχει διαθέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την προώθηση της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού στην Πατρίδα μας. Για την αποκατάσταση της αλήθειας τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής ένωσης προέρχονται από τα κράτη-μέλη, άρα τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων έχουν χρησιμοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά για τη προώθηση της λαθρομετανάστευσης και την εγκαθίδρυση λαθρέποικων στην Πατρίδα μας.

Αναλυτικά κοντά στο 1.7 δις ευρώ παρέδωσε η Κομισιόν στα λαμόγια των ΜΚΟ και φορέων που εκμεταλλεύονται την λαθρομετανάστευση για δικό τους πλουτισμό εις βάρος της εσωτερικής ασφάλειας και της οικονομικής ευρωστίας της Ελληνικής κοινωνίας.

Ειδικότερα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM) του Δανιήλ Εσδρά που είχε εκδώσει ανησυχία για την δικαιολογημένη αντίσταση των κατοίκων των Βρασνών στη Βόρεια Ελλάδα τσέπωσε εκατομμύρια ευρώ. Για να γνωρίζουμε ποιοί “φορείς” κουνάνε το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό και έχουν το απύθμενο θράσος να καλούν “το σύνολο των κυβερνητικών και των μη κυβερνητικών φορέων να συνεργαστούν, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον”.

Exit mobile version