Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσβολή της Σημαίας μας και διακωμώδηση παρέλασης από ΤΣΟΚΑΡΑ στην Χαλκηδόνα

Προσβολή της Σημαίας μας και διακωμώδηση παρέλασης από ΤΣΟΚΑΡΑ στην Χαλκηδόνα

Η εικόνα αφιερώνεται με οίκτο πρωτίστως στους γονείς των καλοταϊσμένων αυτών ΤΣΟΚΑΡΩΝ που διακωμωδούν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Χαλκηδόνα.

Στον αντίποδα της υπερηφάνειας που ένιωσαν οι Έλληνες στην Κατερίνη, όταν μαθητές λυκείου φώναξαν στην παρέλαση, “Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς”, βρίσκεται η εικόνα ΝΤΡΟΠΗΣ που βλέπετε από την Χαλκηδόνα.

Στην μαθητική παρέλαση λοιπόν, επί της λεωφόρου Δεκελείας, η άγνωστη (για την ώρα) ομάδα που βλέπετε (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ), παρεισέφρησαν ανάμεσα στα σχολικά τμήματα των Λυκείων της Ν. Χαλκηδόνας και έδωσε αυτό το… show.

Η παρακμή μας δυστυχώς δεν έχει πάτο! Δεν χρειάζεται να «ηθικολογήσει» κανείς για αυτή την εικόνα. Χρειάζεται απλά να αισθανθεί ντροπή. Την ντροπή που δεν ένοιωσαν αυτές οι νεαρές και έφτασαν στο σημείο να διακωμωδήσουν τι; Τις θυσίες των Ελλήνων; Το Αίμα που χύθηκε για την Ελευθερία;

Τα παιδιά αυτά μισούν την Ελλάδα, γιατί έχουν μπερδέψει το Έθνος με το Κράτος. Είναι περιττό να πούμε ότι οι παρελάσεις είναι Ιερές. Είναι η απόδοση Τιμών στους Προγόνους μας και στην Σημαία. Την Σημαία που ατιμάζουν τα βλήματα αυτά γιατί δεν βρέθηκε κανείς να τους εξηγήσει τι συμβολίζει.

Απαιτούμε την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ τους. Κανένας δεν θα προσβάλλει την Σημαία μας και την Ελλάδα!

 

Exit mobile version