Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 28η Οκτωβρίου, ο εθελοντισμός, η Ίβο Τζίμα και ένας διαγωνισμός βλακείας

Η 28η Οκτωβρίου, ο εθελοντισμός, η Ίβο Τζίμα και ένας διαγωνισμός βλακείας

Κάθε χρόνο, οι φωστήρες του «συνταγματικού τόξου» παραποιούν βάναυσα το Νόημα της 28ης Οκτωβρίου, με τα τσιτάτα για των αγώνα των Ελλήνων κατά του… «φασισμού». Καμία αναφορά στον Εθνικιστή Ιωάννη Μεταξά και καμία εξήγηση για το πώς πολεμήσαμε τον «φασισμό», έχοντας οι ίδιοι οι Έλληνες εκείνη την εποχή μια κυβέρνηση που ακόμα και σήμερα οι δημοκράτες αποκαλούν «φασιστική».

Από την παραποίηση, περάσαμε φέτος στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ με τις στελεχάρες των κομμάτων να συναγωνίζονται σε επίπεδα βλακείας.

Την αρχή έκανε η Δόμνα Μιχαηλίδου ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, που είχε λίγο από… εθελοντισμό! Συγκεκριμένα η υφυπουργός Εργασίας αναφέρει στην ανάρτησή της: «Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού».

Εν συνεχεία είχαμε τον «σοσιαλιστή» Πέτρο Κόκκαλη, που επέλεξε να αναφερθεί στα… ορυκτά καύσιμα (!) κάνοντας κι ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις “ΌΧΙ” και… “αέρα”! Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter: “Αέρα” φώναζαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, που είπαν ΟΧΙ στο φασισμό. Για Αέρα θα παρακαλάνε τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αν δεν πούμε Εμείς σήμερα ΟΧΙ στα ορυκτά καύσιμα.

Και εκεί που λες ότι δεν πάει παρακάτω, έρχεται η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ της «πατριωτικής» ΝΔ (βεβαίως) για να δώσει και γεύση από… Ίβο Τζίμα στην 28η Οκτωβρίου! Η φοιτητική παράταξη της ΝΔ λοιπόν, ανήρτησε στο διαδίκτυο την παραπάνω πασίγνωστη εικόνα, η οποία στην αυθεντική της μορφή δείχνει την κατάκτηση της Ίβο Τζίμα στην Ιαπωνία από τους Αμερικανούς στρατιώτες.

Τι έκαναν οι «γκασμάδες» της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ; Αλλοίωσαν ψηφιακά την εικόνα και στην θέση της αμερικανικής σημαίας, τοποθέτησαν την Ελληνική! Ρε μήπως τελικά το 1940 πολεμήσαμε τους Ιάπωνες για την «κλιματική αλλαγή» και τον ορυκτό πλούτο;

Exit mobile version