Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξανασκότωσαν τον Μπαγκντάντι οι αμερικάνοι

Ξανασκότωσαν τον Μπαγκντάντι οι αμερικάνοι

Ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος, περιγράφοντας σαν speaker ποδοσφαιρικού αγώνα το περιστατικό, ανακοίνωσε την εκτέλεση του αρχηγού του ισλαμικού κράτους Αλ Μπαγκνάντι. Μόνο που δεν είναι η πρώτη φορά, που οι αρχές των ΗΠΑ ανακοινώνουν την δολοφονία του επικεφαλής του ισλαμικού κράτους και έτσι είναι πολύ αμφίβολο κατά πόσον αυτή τη φορά λένε την αλήθεια.

Πάντως είναι πολύ βολικός σε όλες τις περιπτώσεις ο θάνατος αυτός, αφού όλοι γνωρίζουν ότι το ισλαμικό κράτος είχε και έχει στενές σχέσεις με το τουρκικό παρακράτος, με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και βεβαίως με το βαθύ κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Σημειώνεται επίσης ότι ποτέ οι αιμοβόροι τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους δεν κτύπησαν στόχο εβραϊκών συμφερόντων.

Μην ξεχνάμε άλλωστε και τον θάνατο του Μπιν Λάντεν, του οποίου το πτώμα δεν είδε κανείς! Και οι Αμερικάνοι είπαν ότι το έκαψαν και το έριξαν στον Ειρηνικό Ωκεανό. Σε ένα κράτος, όπου ακόμη σήμερα σχεδόν εξήντα χρόνια μετά την δολοφονία του προέδρου Τζων Κέννεντυ δεν ξέρουμε ποιος είναι ο δολοφόνος, καταλαβαίνει κανείς πόσο σκοτεινοί μηχανισμοί υπάρχουν.

Exit mobile version