Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραμένουν ατιμώρητες και δημοσιεύουν μανιφέστο τα σούργελα!

Παραμένουν ατιμώρητες και δημοσιεύουν μανιφέστο τα σούργελα!

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, σε… «καλλιτεχνική επέμβαση» κατατάσσουν την αηδιαστική παρέμβασή τους στην μαθητική παρέλαση της Ν. Φιλαδέλφειας, οι δέκα καλοταϊσμένες… μπεμπέκες, με κείμενο που απέστειλαν (που αλλού;) στην φυλλάδα που μισεί το ίδιο με εκείνες τις παρελάσεις.

Με ένα κείμενο που βρίθει… μπουρδολογιών για τους Στρατούς, τα εμβατήρια και την ελευθερία, προσπαθούν να δικαιολογήσουν την προσβολή της Σημαίας με την αντίδρασή τους στην «κανονικότητα» και την «αριστεία».

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, σαν εκείνη που υπάρχει στα μυαλά αυτών των ανθρώπων… Επειδή έχουν περάσει ήδη 24 ώρες από το συμβάν, επαναλαμβάνουμε: Απαιτούμε την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ αυτών των κάφρων. Τις «καλλιτεχνικές επεμβάσεις» τους, ας τις κάνουν στις γιορτές της ΚΝΕ ή στην πλατεία Εξαρχείων. Με την Σημαία μας και τις Παρελάσεις δεν θα παίζει κανείς!

Υ.Γ. Όταν Εθνικιστές διαμαρτύρονταν κόσμια σε παρέλαση για το βιβλίο της Ρεπούση, έτρεχαν τα ΜΑΤ να τους περικυκλώσουν. Και δίχως να παρέμβουν στην παρέλαση ή να διακωμωδήσουν την Σημαία! Στο βίντεο που έχει δει πλέον όλη η Ελλάδα, διακρίνεται και αστυνομικός που κοιτάζει με το άγρυπνο βλέμμα του… ροφού τις «νεανίδες» με τις φιλοσοφικές ανησυχίες. Μέρος του συστήματος της παρακμής είναι λοιπόν και αυτές και όχι μια «διαμαρτυρία» για τον καθωσπρεπισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσβολή της Σημαίας μας και διακωμώδηση παρέλασης από ΤΣΟΚΑΡΑ στην Χαλκηδόνα

Exit mobile version