Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαρβιτσιώτης – ΝΔ: Όσοι δεν δέχονται στην περιοχή τους λαθρομετανάστες, έχουμε τον τρόπο να τους το επιβάλλουμε!

Βαρβιτσιώτης - ΝΔ: Όσοι δεν δέχονται στην περιοχή τους λαθρομετανάστες, έχουμε τον τρόπο να τους το επιβάλλουμε!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που ξεσκεπάζει την καθαρά ανθελληνική και άκρως λαθρεποικιστική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1

Στις 29 Οκτωβρίου 2019 το πόρταλ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1,ανέρτησε την συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σχετικά με θέματα λαθρομετανάστευσης. Η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει αρκετό ενδιαφέρον επειδή από τα λεγόμενα του Βαρβιτσιώτη ξεσκεπάζεται όλη η καθαρά ανθελληνική και άκρως λαθρεποικιστική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα δύο εδάφια αξίζουν την προσοχή του κάθε Έλληνα πολίτη.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δηλώνει ότι “σήμερα οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που είναι στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες”.

Όχι κ. Βαρβιτσιώτη, όλοι οι παράνομα εισερχόμενοι ασιάτες και αφρικανοί που είναι σήμερα στην Ελλάδα είναι λαθρομετανάστες και αποτελούν εξαιρετικά σημαντικό κίνδυνο στην εσωτερική ασφάλεια και την κοινωνική γαλήνη.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επίσης δηλώνει ότι “σε επίπεδο εθνικό δεν υπάρχει κανένας δήμαρχος ή περιφερειάρχης που θα μπορέσει να σηκώσει το ανάστημα του και να πει ότι στην περιοχή μου δεν μπαίνει κανένας – είναι η καθαρή περιοχή – και να γίνεται ο Ορμπάν ή ο Πολωνός πρωθυπουργός της Ελλάδος – αυτό με συγχωρείτε δεν είναι αποδεκτό και υπάρχουνε πολλοί τρόποι που το ελληνικό κράτος θα μπορέσει να επιβάλλει” προφανώς την βίαιη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στις τοπικές κοινωνίες σε όλη την επικράτεια.

Συμπερασματικά με αυτές τις δηλώσεις του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με την ιδιότητα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε στους κατοίκους των Βρασνών, στην Δήμαρχο της Πεντέλης και σε όλους τους Έλληνες ότι εάν δεν δεχτούν λαθρομετανάστες στις περιοχές τους τότε το κράτος της Νέας Δημοκρατίας θα έρθει να τους το επιβάλλει.

Μόνο με Χρυσή Αυγή θα μπορέσουν να προστατευτούν οι Έλληνες από τον τεράστιο κίνδυνο για τις περιουσίες τους και τις ζωές τους που έρχεται με την βίαιη εμφύτευση λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα από την “πατριωτική” Νέα Δημοκρατία που ήρθε δήθεν για να φύγει η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Exit mobile version