Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανύπαρκτος ο Βελόπουλος σε ολόκληρη τη χώρα

Ανύπαρκτος ο Βελόπουλος σε ολόκληρη τη χώρα

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας και το κόμμα που κάποιοι ψήφισαν γιατί δήθεν (έτσι τους έλεγε η προπαγάνδα της Ν.Δ.) η Χρυσή Αυγή δεν κάνει τίποτε, το κόμμα του Βελόπουλου δεν εμφανίζεται πουθενά. Λαθρομετανάστες, ελληνοτουρκικά, Σκοπιανό όλα στο επίκεντρο και το κόμμα Βελόπουλου σιωπή και όχι μόνον… Ψηφίζει σε κάθε περίπτωση τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας, δείχνοντας ότι θα είναι το δεκανίκι του Μητσοτάκη στα δύσκολα.

Από την άλλη πλευρά δεν προκαλεί και τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι βλέπουμε τόσο σε κανάλια, που ελέγχονται από την αριστερά, όσο και σε αυτά που ελέγχονται από την Ν.Δ., να είναι πανταχού παρών ο Κυριάκος Βελόπουλος γιατί μόνον στα κανάλια υπάρχει και πουθενά αλλού! Βεβαίως, στις εκπομπές που εμφανίζεται στα κανάλια σε Αθήνα και επαρχεία, πουλώντας κηραλοιφές τρώει σίδερα ανάμεσα σε διαφήμιση αλοιφής για τους κάλους και για τα αρθριτικά ρίχνει και μία δύο πολιτικές κορώνες, οι οποίες δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την πολιτική την οποία κάνει.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο ευρωβουλευτής του ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στις Βρυξέλλες, ευθυγραμμιζόμενος με Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Βελόπουλος δεν είπε λέξη γι’ αυτό, ούτε αποδοκίμασε την πράξη του και ούτε και τα κανάλια πρόβαλαν το γεγονός!

Απόλυτα προστατευόμενο είδος το κόμμα Βελόπουλου και από ΣΥΡΙΖΑ και από Ν.Δ. για τον απλούστατο λόγο ότι πολλοί από αυτούς που θα το ψήφιζαν εάν δεν ψήφιζαν Βελόπουλο, θα ψήφιζαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό δεν το θέλει το σύστημα… Όλα δείχνουν όμως ότι το κόμμα του είναι μίας χρήσεως όπως τόσα άλλα στην πολιτική ζωή.

Exit mobile version