Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Κρήτης και η χρεοκοπία μιας πλούσιας χώρας

Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Κρήτης και η χρεοκοπία μιας πλούσιας χώρας

Η είδηση για την ένδειξη τεραστίου κοιτάσματος φυσικού αερίου 280 δισ. κυβικών μέτρων ανοιχτά της Κρήτης, επιβεβαιώνει τα όσα ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια: Η Ελλάς είναι μια πλούσια χώρα, την οποία χρεοκόπησαν οι πολιτικές δυνάμεις, κατόπιν σχεδίου και ξένων εντολών.

Οι σεισμικές έρευνες λοιπόν, φέρνουν στο φως ενδείξεις για κοίτασμα φυσικού αερίου 280 δισ. κυβικών μέτρων νότια της Κρήτης. Αν επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για κοίτασμα διπλάσιο από εκείνο της «Αφροδίτης» στην Κύπρο. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, το κοίτασμα αυτό θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας για τα επόμενα 70 χρόνια!

Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», επικαλείται ιδιωτική συζήτηση του επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Υδρογονανθράκων των ΕΛΠΕ, Γιάννη Γρηγορίου. Σύμφωνα με Τα Νέα, ο συγκεκριμένος στόχος έχει καταγραφεί στις σεισμικές έρευνες που έγιναν την περίοδο 2012-2013 από τη νορβηγική εταιρεία PGS. Με το σεισμογραφικό Nordic Explorer, η νορβηγική εταιρία είχε «σκανάρει» τότε τις θαλάσσιες περιοχές Ιονίου και νότια της Κρήτης, συλλέγοντας δεδομένα από συνολική έκταση 225.000 τ.χλμ.

Για να επιβεβαιωθεί το μέγεθος του κοιτάσματος απαιτούνται γεωτρήσεις. Απαιτείται όμως κυρίως ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ώστε ο ορυκτός πλούτος της χώρας να εκμεταλλευτεί προς όφελος του Λαού και της Πατρίδας μας.

Η Ελλάς – επαναλαμβάνουμε – είναι μια πλούσια χώρα. Θα ήταν ζήτημα ολίγων ετών για μια ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να την καταστήσει ισχυρή δύναμη στην Ευρώπη, σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο. Δυστυχώς όμως ο πλούτος της λεηλατείται από σκοτεινά συμφέροντα και ανάξιες πολιτικές ηγεσίες που μας οδηγούν από την ανυποληψία, κατευθείαν στον αφανισμό μας από τον χάρτη των Εθνών.

Exit mobile version