Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πατριωτικό φρόνημα βρίσκεται υπό διωγμό στην Ελλάδα και όχι οι μετανάστες

Το πατριωτικό φρόνημα βρίσκεται υπό διωγμό στην Ελλάδα και όχι οι μετανάστες

«Στην Ελλάδα ουδεμία πατριωτική πράξις παραμένει ατιμώρητος» είχε πει πριν χρόνια ο αείμνηστος Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, ο οποίος σε ολόκληρη την ζωή του υπηρέτησε το Στρατιωτικό του καθήκον.

Για τους περισσότερους νεοέλληνες βεβαίως, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και… ανησυχίες. Ειδικότερα για όσους θέλουν να είναι αρεστοί στο σύστημα – και είναι πολλοί – φτάνει να εντοπίσουν τον «ρατσισμό» ως την πηγή όλων των δεινών της Πατρίδας μας, για να κερδίσουν πέντε λεπτά δημοσιότητος.

Ακολουθώντας αυτό το πνεύμα ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τι τον… εξοργίζει στην Ελλάδα: «Αυτή η χώρα μόνο με εξοργίζει, ειδικά στο προσφυγικό ζήτημα. Οι Έλληνες είναι πολύ ρατσιστής λαός, δυστυχώς, λυπάμαι που το λέω. Με τους μετανάστες, με το χρώμα, με την σεξουαλική προτίμηση».

Διαβάζοντας την δήλωση με προσοχή, θα πίστευε κανείς ότι το ελληνικό κράτος έχει ανοίξει… στρατόπεδα συγκέντρωσης για αλλοδαπούς, ότι οι Έλληνες στους δρόμους κάνουν… πογκρόμ κατά μεταναστών και πως οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα μαστιγώνονται δημόσια. Αστεία πράγματα.

Ο μοναδικός ρατσισμός που υφίσταται τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας, είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Εκεί είναι η ουσία και όχι στον κατά φαντασίαν «ρατσισμό» των «προοδευτικών δυνάμεων». Και στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων, αντιδρούν μόνο οι Εθνικιστές. Οπότε επανερχόμαστε στα λόγια του Στρατηγού Ντερτιλή: «Στην Ελλάδα ουδεμία πατριωτική πράξις παραμένει ατιμώρητος»!

Το πατριωτικό φρόνημα βρίσκεται υπό διωγμό στην Ελλάδα και κανένας μετανάστης. Ο «αντιρατσισμός» είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ από το σύστημα εξουσίας σε ολόκληρο τον κόσμο για να κρύβει επιμελώς τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας.

Exit mobile version