Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλές Ερντογάν κατά Ευρώπης – Σιωπή από τους γραικύλους

Απειλές Ερντογάν κατά Ευρώπης - Σιωπή από τους γραικύλους

Για μια ακόμη φορά ο σουλτάνος των νεοοθωμανών εξαπέλυσε τρομοκρατικές απειλές κατά της Ευρώπης, οι οποίες ασφαλώς και αφορούσαν την Ελλάδα, αφού είναι η πύλη εισόδου προς την Ευρώπη των τρομοκρατών, που έρχονται από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε ευρωπαϊκά κράτη πως στηρίζουν το PKK και τις επιθέσεις κατά της Τουρκίας. Ο Ερντογάν, σε μια ακόμη ομιλία του στην τουρκική Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (30.10.2019), επιχείρησε να γίνει… μάντης των κακών που κατά τη γνώμη του έρχονται στην Ευρώπη: «Θα έρθει μέρα που βόμβες θα σκάνε, όπλα θα θερίζουν και βανδαλισμοί θα εξαπλωθούν. Καμία αξία δεν έχει το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων για τη Γενοκτονία των Αρμενίων».

Απέναντι στις απειλές Ερντογάν δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την κυβέρνηση των Αθηνών, η οποία συνεχίζει την πολιτική του ραγιαδισμού και της υποταγής, πιστεύοντας ότι με ιδεολογήματα όπως αυτό της περίφημης ελληνοτουρκικής “φιλίας” στην οποία ομνύουν και ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί αυτή η θανάσιμη απειλή κατά του Ελληνισμού!

Exit mobile version