Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπακογιάννης υπέρ του ΕΛΑΣ – Τελικά έφυγε η αριστερά;

Μπακογιάννης υπέρ του ΕΛΑΣ - Τελικά έφυγε η αριστερά;

Έλεγαν στον Ελληνικό Λαό ότι πρέπει οπωσδήποτε να ψηφίσουν Ν.Δ. και όχι τους “φασίστες” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να φύγει η αριστερά και έκαναν Υπουργό Εσωτερικών τον πρώην Γραμματέα της ΚΝΕ Θεοδωρικάκο και δήμαρχο Αθηναίων τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Μπακογιάννης τον Απρίλιο του ’18, με αφορμή τον θάνατο του 100χρονου καπετάνιου του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Βασίλη Πρίοβολου (”καπετάν-Ερμή”), που είχε… διατελέσει πρωτοπαλίκαρο του Άρη Βελουχιώτη έγραφε τα εξής:

”Ο Καπετάν Ερμής έζησε 100 χρόνια και πολλές ζωές. Σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας. Σύμβολο για την πίστη στις ιδέες και το όραμα του καθένα μας. Ο Βασίλης Πριόβολος αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την Ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Φέτος δεν τις πρόλαβες τις Κορυσχάδες αγαπημένε Καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.”

Ένας υμνητής του συνεργάτη του αρχιεγκληματία Άρη Βελουχιώτη λοιπόν, ο ανηψιός του πρωθυπουργού και δήμαρχος Αθηναίων, που ψήφισαν κάποιοι “πατριώτες”. Και καλά όσοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και είναι πολλοί, αυτοί που ήξεραν γιατί το έκαναν; Μα πολύ απλά για το ρουσφέτι, για να βολευτούν, για την κονόμα. Όσο για το παραμύθι ότι έφυγε η αριστερά το πιστεύουν πλέον ελάχιστοι.

Exit mobile version