Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκστρατεία ενημέρωσης για την ψώρα από τα κανάλια

Εκστρατεία ενημέρωσης για την ψώρα από τα κανάλια

Υπήρχαν ασθένειες οι οποίες είχαν κυριολεκτικά εξαφανιστεί από την Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες. Επέστρεψαν όμως και βεβαίως επέστρεψαν μαζί με τους αλλοδαπούς, που μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας χωρίς κανέναν έλεγχο από πλευράς δημόσιας υγείας.

Τους “αντιρατσιστές”, που εξουσιάζουν την χώρα είτε κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ, είτε η Ν.Δ., είτε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους ενδιαφέρει η υγεία του λαού. Αντίθετα οι ασθένειες φέρνουν χρήμα, εάν σκεφτούμε το σκάνδαλο Νοβάρτις και τις υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων. Από κοντά με τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς και οι γνωστές ΜΚΟ, οι οποίες εκμεταλλεύονται τις ασθένειες για να κάνουν εκστρατείες ενημερώσεως από τις οποίες πληρώνονται ακριβά! Και βεβαίως από κοντά και οι φυλλάδες και τα κανάλια, που εισπράττουν σεβαστά ποσά για την προβολή των… ανθρωπιστικών εκστρατειών ενημερώσεως των ΜΚΟ.

Ένα παράδειγμα ασθένειας πολύ σοβαρής, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Ελλάδα η φυματίωση που επέστρεψε τα τελευταία χρόνια και πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων. Τελευταία, στους τηλεοπτικούς σταθμούς προβάλλεται συχνά και μήνυμα για την ψώρα, η οποία επίσης είχε εξαφανιστεί και επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με ΜΚΟ, αλλοδαπούς που μπαίνουν παράνομα στην χώρα και επαγγελματίες “αντιρατσιστές”.

Exit mobile version