Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκη δώστα όλα: Περίθαλψη και εργασία στους “πρόσφυγες” και δικαίωμα να φέρνουν τις οικογένειές τους

Μητσοτάκη δώστα όλα: Περίθαλψη και εργασία στους “πρόσφυγες” και δικαίωμα να φέρνουν τις οικογένειές τους

Συζήτηση γίνεται στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για το άσυλο στους “πρόσφυγες”. Στο βήμα ανέβηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το σχέδιο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ολοκληρώνεται με το δομημένο και λειτουργικό σύστημα ασύλου που προωθεί η κυβέρνηση», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Τι εννοεί «δομημένο σύστημα ασύλου» ο Κ. Μητσοτάκης; Η απάντηση από τον ίδιο: «Εισάγουμε νέες πρόνοιες υπέρ των πραγματικών προσφύγων: Μέλη της οικογένειας του αιτούντος θα θεωρούνται, πλέον, εκτός των συζύγων και των παιδιών, και ο εκτός γάμου σύντροφός του. Το ίδιο θα ισχύει και για τα εκτός γάμου τέκνα και τους γονείς του αλλά και για όποιον, γενικά, έχει την επιμέλεια ενός ανήλικου παιδιού. Ειδικά οι ανήλικοι, θα εισάγονται στις αντίστοιχες βαθμίδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αν οι γονείς τους δεν τηρούν αυτή την υποχρέωση, θα έχουν κυρώσεις.»

Δηλαδή θα μπορούν να φέρνουν στην Ελλάδα, ολόκληρη την οικογένειά τους, ακόμα και τους/τις συντρόφους τους και εκτός γάμου τέκνα, τα οποία θα ενταχθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στα δημόσια σχολεία της χώρας για να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία την οποία θέλει να κάνει «πολυπολιτισμική» ο Μητσοτάκης, όπως άλλωστε έχει δημόσια δηλώσει.

Οι πρόνοιες όμως δεν σταματούν εκεί! Η εύρεση εργασίας για τους πρόσφυγες θα γίνεται με μέριμνα του κράτους! Το ίδιο κράτος που έχει εγκαταλείψει εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους στην (μαύρη τους) τύχη. Επίσης «όλοι οι νόμιμοι πρόσφυγες θα έχουν πρόσβαση στην Υγεία και στην Εργασία: Ένας ειδικός αριθμός θα τους δίνει πρόσβαση και στην περίθαλψη, ενώ ύστερα από έξι μήνες θα εντάσσονται και σε ειδικά προγράμματα απασχόλησης. Ώστε να πάψει η Ελλάδα να προσελκύει αλλοδαπούς οι οποίοι μέχρι σήμερα ζητούσαν προστασία μόνο και μόνο για να βρουν δουλειά σε ένα άλλο κράτος.»

Ε ναι! Δεν θέλουμε οι «νόμιμοι πρόσφυγες» να πάνε να δουλέψουν σε άλλο κράτος γιατί τι θα γίνουμε εμείς μετά; Στην Ελλάδα θέλει να τους κρατήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Γιατί άλλωστε με την… ανάπτυξη που ΘΑ φέρει, ΘΑ επιτύχει ένα πρωτοφανές οικονομικό θαύμα που ΘΑ ανοίξει χιλιάδες θέσεις εργασίας για… όλους! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Όσοι ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί ότι το πολιτικό σύστημα υπηρετεί εντολές ξένων κέντρων, ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν! Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη είναι η… γραβάτα! Κατά τ’ άλλα και οι δυο τους επιδιώκουν το ίδιο: Να χτίσουν μια “Ελλάδα”… πολυπολιτισμική, γκρεμίζοντας την Ελλάδα όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα…

Exit mobile version