Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα των Συντακτών υπέρ του εξευτελισμού της παρελάσεως

Εφημερίδα των Συντακτών υπέρ του εξευτελισμού της παρελάσεως

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία της φυλλάδας “Η εφημερίδα των Συντακτών”, η οποία αποτελεί συνέχεια της “Ελευθεροτυπίας” και του γνωστού “ιού”. Πρωτοστατεί δε εδώ και χρόνια από την πρώτη στιγμή της εκδόσεώς της στην λάσπη και στις συκοφαντίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Σήμερα, η αριστερή φυλλάδα είχε σαν πρωτοσέλιδο κύριο θέμα της τον χλευασμό και εξευτελισμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Νέας Φιλαδελφείας από μία ομάδα αριστερών “ακτιβιστριών”, οι οποίες βέβαια έκαναν ό,τι έκαναν χωρίς καμία συνέπεια από το κράτος της Ν.Δ., που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι εθνικά αναίσθητο.

Ο τίτλος της Εφημερίδας των Συντακτών ήταν: “Στρατιωτάκια ακούρδιστα κατά μιλιταρισμού – κυνήγι μαγισσών εναντίον δέκα νεαρών γυναικών ηθοποιών”.

Μία ακόμη απόδειξη τι πρεσβεύει και τι υπηρετεί αυτή η εφημερίδα, που πολεμάει με λύσσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι “εθνικόφρονες” της πεντάρας και επαγγελματίες γλείφτες του όποιου κρατικού μηχανισμού, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων εναντίον της οποίας επιτίθενται με μίσος οι εθνομηδενιστές.

Exit mobile version