Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν να αρνούνται την Γενοκτονία των Αρμενίων και των άλλων Χριστιανικών Εθνών οι Τούρκοι

Συνεχίζουν να αρνούνται την Γενοκτονία των Αρμενίων και των άλλων Χριστιανικών Εθνών οι Τούρκοι

Άξιοι συγχαρητηρίων οι Αρμένιοι, οι οποίοι επιμένουν στο ζήτημα της Γενοκτονίας του Λαού τους από τους Τούρκους! Αυτό σε αντίθεση με τους ξενόδουλους των Αθηνών, αλλά και τους χρυσοκάνθαρους λομπίστες της Ομογένειάς μας, που κρατούν χαμηλούς τους τόνους για να μη δυσαρεστήσουν τους ισχυρούς στις ΗΠΑ. Αποτέλεσμα όλου του Αρμενικού Έθνους η μεγάλη επιτυχία να αναγνωριστεί από την Ουάσιγκτον η Γενοκτονία του Λαού τους. Άμεση ήταν η αντίδραση από την Άγκυρα.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Τσαβούσογλου, αντιδρώντας στο ψήφισμα της αμερικανικής Βουλής σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων δήλωσε: «Για εμάς είναι μια απόφαση που δεν έχει καμία νομική ισχύ. Παίρνουν εκδίκηση γιατί χαλάσαμε τα παιχνίδια τους. Διαβιβάσαμε τις ανησυχίες μας στους πρεσβευτές τους. Η απόφαση αυτή δεν είναι νόμος, δεν είναι δεσμευτική, θα κλείσουμε τα μάτια σε μία τέτοια απόφαση μη δεσμευτική. Αντιδρούμε και εσείς και εμείς ξέρουμε το γιατί. Ο λόγος είναι επειδή χαλάσαμε το παιχνίδι στη Συρία. Τους ενημερώσαμε ότι δεν έχει ισχύ η απόφαση. Καλώντας τον Αμερικανό πρέσβη στο υπουργείο μας του εκφράσαμε τόσο τις αντιδράσεις μας όσο και τις προσδοκίες μας».

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί ότι η νεο-οθωμανική Τουρκία του Ερντογάν αποδέχεται πλήρως το εγκληματικό παρελθόν του Κεμαλισμού, στο οποίο ανήκει η Γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά και τι να πουν; Και επί Οθωμανών, πριν τον Κεμάλ, είχαν γίνει μεγαλύτερες σφαγές!

Exit mobile version