Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βιβλία έκαψαν οι τρομοκράτες – Οι Ιδέες και η Πίστη μας είναι πιο δυνατές και από την Φωτιά

Βιβλία έκαψαν οι τρομοκράτες - Οι Ιδέες και η Πίστη μας είναι πιο δυνατές και από την Φωτιά

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές, τοποθετήθηκε στον δεύτερο όροφο των γραφείων μας στην οδό Δηλιγιάννη.

Τι βρίσκεται όμως εκεί; Μα φυσικά, το “οπλοστάσιο” της Χρυσής Αυγής: ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ και άλλες εκδόσεις όπως και αρχειακό υλικό (εφημερίδες, περιοδικά).

ΒΙΒΛΙΑ έκαψαν οι τρομοκράτες όμως οι ΙΔΕΕΣ δεν μπορούν να καούν στην πυρά του μίσους των τρομοκρατών. Όπως και οι τοίχοι των γραφείων μας, που μπορεί να υπέστησαν ζημιές, αλλά θα συνεχίσουν να στεγάζουν εκεί την Εθνική Ιδέα, μαζί με την Σημαία μας που θα κυματίζει υπερήφανη, όσο θα υπάρχουν ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ να την κρατούν ψηλά, εναντίον όλων.

Ανήμερα της 1ης Νοεμβρίου, της τραγικής επετείου των δολοφονιών των αδελφών μας Φουντούλη και Καπελώνη στο Ν. Ηράκλειο, κάποιοι θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα. Τους απαντούμε: Δεν θα μας νικήσουν ΠΟΤΕ γιατί δεν θα συμβιβαστούμε ΠΟΤΕ με το σύστημά σας.

Την Χρυσή Αυγή δεν κατάφεραν να την λυγίσουν ούτε οι σφαίρες, ούτε οι διώξεις, ούτε οι φυλακές. Δεν θα καταφέρουν απολύτως τίποτα και τώρα, γιατί η Πίστη είναι πιο δυνατή και από την φωτιά! Ο Εθνικιστικός μας Αγώνας συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει!

 

Exit mobile version